"Никога не предавайте приятелите си без значение на каква позиция

...
"Никога не предавайте приятелите си без значение на каква позиция
Коментари Харесай

Институт Николай Добрев раздаде традиционните си награди в ПМГ Яне Сандански в Гоце Делчев

"Никога не предавайте приятелите си без значение на каква позиция и какъв връх сте постигнали, тъй като един ден когато паниката и суетата свършат, би трябвало да имате някой, с който да си спомните за този ден и за това място. " - по този начин се обърна към зрелостниците от випуск 2022 на ПМГ „ Яне Сандански “ Кирил Добрев. "Не се тормозете да имате друго мнение, визии и позиции. Лидерът в никакъв случай не се движи по течението, а го основава. Тези, които същински държат на вас ще не престават да ви следват. " - сподели още Кирил Добрев.

Институт "Николай Добрев " е дълготраен сътрудник на ПМГ "Яне Сандански " и годишно награждава учители и възпитаници за достижения в образователния развой. "През всичките тези 20 години откогато съществува Институт "Николай Добрев ", ние се водим от веруюто, че най-хубавата активност е да продължим делото на моя татко, а точно да насърчаваме младежи подготвени да се занимават с социална активност и да придобият лидерски умения. " - изясни Кирил Добрев.
Дванадесетокласниците бяха поздравени и от Негово Високопреосвещенство – Неврокопския митрополит Серафим и кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР