Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание

...
Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Никита или Wosh MC печелят Брадъра

Никита Джонсън най-вероятно ще бъде огромният победител в тазгодишното издание на "Биг Брадър: Мост Уонтед ", сочат рейтингите на двамата участници. Анкетата на HotNews също го удостоверява. Вижте ТУК.

След предаваните нощес изцепки от страна на Албена Вулева и Цецо Андреев към татуираната лейди, те прекомерно евентуално е да си тръгнат довечера от шоуто, предвиждат фенове на риалитито. Припомняме ви, че двамата извънредно грозно подеха серия от обиди към Джонсън, с което за следващ път тя става жертва пред феновете.



Кулагин към Златка и Джулиана: Бивши проститутки, чистят името си

До този миг Ники беше и най-номинираната личност в Къщата, с което безусловно може да конкурира Валентин Кулагин от предходния стадий на играта. Ники Кънчев спомен още при първата номинация на дамата на Боби Ръгбиста, че тя има най-голям избор, с цел да остане в Къщата.

От друга страна Wosh MC се явява най-положителния воин в Нови хан. Масово хората го харесват и поддържат. Дали обаче продуцентите на "Биг Брадър " ще затвърдят поредицата от рапъри спечелили в шоуто, следва да разберем в понеделник, когато е огромният край на плана.

Албена Вулева не желае деца



Този път за спечелилия няма да има парична или материална премия, а единствено плакет с надпис Любима звезда на България поради огромните възнаграждения, раздадени на участниците още преди влизането им в Къщата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР