Ники Илиев вече е до болка изморен от драмите със

...
Ники Илиев вече е до болка изморен от драмите със
Коментари Харесай

Ники Илиев избухна: Писна ми от Саня

Ники Илиев към този момент е до болежка изтощен от драмите със Саня Борисова.

Той искрено признавал, че повече не му се занимава с някогашната брачна половинка и се чуди по какъв начин да се отлепи от нея.

Заради общия им филм Нокаут, който към момента се показва по кино конгреси, Ники бил заставен да се среща със Саня още веднъж и още веднъж, макар че му била пристигнала до гуша. Той се опитвал тактично да ѝ намекне, че е извънредно време да спре да се мъкне след него.

Тя обаче се правела, че не схваща. На всичкото от горната страна постоянно ги канели дружно по фестивали и в полза на общото богатство режисьорът преглъщал бремето от срещите с кахърната си някогашна.

Извън светлините на прожекторите обаче той искрено признавал, че едвам я устоя. „ Писна ми от Саня! Не желая да я виждам повече! Не ми се занимава с нея по никакви поводи”, беснеел Ники.

Подобни нервни прояви той си разрешавал освен пред своите близки, само че и пред инцидентни познати, издадоха източници на Уикенд.

Според тях Саня е наясно с отношението му, само че продължава да нахалства с вяра да стане знамение и той да се върне при нея. Тя осъзнавала, че без Ники мъчно ще свързва двата края, тъй като няма кой знае какви актьорски заложби и до момента съвсем всичките ѝ достижения са свързани с неговото семейство и пари. Затова продължала да се мъчи да си го върне.

За да го накара да ревнува, русокосата актриса почнала флирт с известен италиански фотограф, настояват осведомени. Това станало при започване на юни на фестивал в италианското градче Искиа, покрай Неапол.

Илиев безусловно не поглеждал жена си отвън формалните събития, на които трябвало да се появяват един до различен. За да има допустимо минимум контакти с нея, той си взел преводачка от италиански, макар че Саня приказва този език и досега постоянно му е пособия с превода. Вместо да рони сълзи, отхвърлената брачна половинка най-сетне решила да се огледа за други мъже.

Вниманието ѝ сграбчил чаровният италианец Клаудио Ломбарди. Той ѝ направил няколко фотоси, а актрисата скрито се надявала, че когато ги види, някогашният брачен партньор ще осъзнае какъв брой мечтана жена е на път да изгуби.

Целта обаче не била реализирана. Веднага след феста Ники се върнал в България и тръгнал по нощни кубове, евентуално на лов за дами. Саня останала в Италия, тъй че е допустимо скоро да я забележим и в други фрагменти, правени от младия фотограф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР