Ники Хейли заяви два дни преди първичните избори на републиканците

...
Ники Хейли заяви два дни преди първичните избори на републиканците
Коментари Харесай

Ники Хейли казва, че „Тръмп няма да спечели общите избори“ преди първичните избори в Южна Каролина

Ники Хейли съобщи два дни преди първичните избори на републиканците в Южна Каролина, че някогашният президент Тръмп „ няма да завоюва общите избори избори. "

„ Това, което се пробвам да кажа на всички републиканци и на всички – също и на самостоятелните – на всеки, който гласоподава на тези първоначални избори, е, че желаете смяна в страната, което мисля, че цялата страната желае смяна, няма да получим смяна, в случай че не спечелим избори “, сподели някогашният губернатор на Южна Каролина пред Джейк Тапър от CNN в четвъртък.

Тя разгласи: „ Доналд Тръмп няма да завоюва общите избори. Можете да го накарате да завоюва всички първоначални избори, които желаете, той няма да завоюва общи избори. Ще имаме жена президент на Съединените щати: Това или ще бъда аз, или ще бъда Камала Харис. Но в случай че Доналд Тръмп е номинираният, можете да запомните думите ми, той няма да завоюва общи избори. "

Някои изследвания на общите избори демонстрират, че Хейли може да се оправи по-добре против президента Байдън, в сравнение с Тръмп, само че някогашният президент има решителна преднина в съботните първоначални избори в щата Палмето.

Бившият губернатор на Южна Каролина Ники Хейли сподели, че не счита, че някогашният президент Тръмп може да завоюва общите избори против президента Байдън. (Джъстин Съливан/Уин Макнами)

Хейли в допълнение предизвести: „ Не се оплаквайте какво се случва на общи избори, в случай че не гласувате за това на тези първоначални избори. “

“ Можем да се оправим по-добре “, добави тя, отбелязвайки, че Тръмп и Байдън са „ двамата най-нехаресвани политици в Америка “.

Тя добави, че болшинството от американците са споделили, че считат, че и двамата са „ прекомерно остарели “, с цел да заемат поста още веднъж.

„ Имаме потребност от някой, който може да работи осем години непрестанно упорита работа, денонощно, изцяло порядъчен, без драма, без вендета, единствено с резултати или с американския народ “, сподели тя.

Хейли към този момент загуби събранията в Айова и първичните избори в Ню Хемпшир от Тръмп, само че сподели, че няма желание да се отдръпна от конкуренцията.

Кампаниите на Хейли и Тръмп не дадоха отговор незабавно на настояването на Fox News Digital за коментар.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР