Никаква крачка назад не трябва да има от решението за

...
Никаква крачка назад не трябва да има от решението за
Коментари Харесай

Борисов: Нито крачка назад от изгонването на руските диполмати, подкрепяме решението!

Никаква крачка обратно не би трябвало да има от решението за изпъждане на съветските дипломати от България, тъй като това би означавало капитулация, отвод от суверенитет. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на решението на държавното управление да експулсира 70 чиновници на съветското посолство, уличени в шпионаж.

С две ръце поддържаме намаляването на броя на дипломатите - би трябвало да има взаимност, уточни Борисов.

По думите му, решението е направено дилетантски, само че има цялостната поддръжка на ГЕРБ, тъй като е евроатлантическа партия.

" Аз и партията, която ме е избрала за водач, семе горди хора – тук, пред знамето на Украйна, споделих, че до момента в който не свърши тази война, ще поддържаме всяко решение на държавното управление ", обвързвано с агресора Русия, съобщи Борисов.

Борисов разяснява, че като министър председател е бил последовател на уравновесената политика, само че тогава такава политика са водили и Съединени американски щати, и Европа, а през днешния ден обстановката е напълно друга.

„ Сега има война, ние сме на страната на Украйна и евроатлантическия свят “, акцентира той.

Лидерът на ГЕРБ означи, че методът при вземането на решението за изгонването на съветските дипломати е трябвало да бъде друг.

„ Да срещнат президента, да дойдат в Народното събрание и щяхме да ги посрещнем на крайници, с овации “, сподели той, като добави, че държавното управление е работило аматьорски и дилетантски, само че все пак решението би трябвало да бъде подкрепено.

Винаги съм казвал, че гласът национален е глас Божи, българският народ избра това държавно управление - ние поддържаме дейностите на българското държавно управление, определено от народа.

Според него, минусите в метода освен това решение са поправими. Това, което не може да се поправи са „ милиардите, които през тези месеци изтекоха в джобовете им през съветските компании и медиатори “, уточни. посочи Борисов. По думите му, ръководещите още веднъж са продавали газ на свои доближени компании.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР