Никъде в коалиционното споразумение не е записана дума за зеления

...
Никъде в коалиционното споразумение не е записана дума за зеления
Коментари Харесай

ИТН с декларация срещу зелените сертификати: Нека да не налагаме дискриминационни мерки

Никъде в съдружното съглашение не е записана дума за зеления документ , нито е коментирано наложителното му въвеждане - настояваме за неналагане на дискриминационни ограничения. Това съобщи националният представител от " ИТН " проф. Андрей Чорбанов в декларация от името на група.

,,Това е тематика, касаеща всички български жители. Тема, за която сме поели ясни задължения и която се нуждае от обяснение. Политическа партия " ИТН " застава зад заявената си виновна позиция, като поддържа в пленарна зала новоизбраното държавно управление и взе участие в него със свои представители``, сподели той.

Цялостната политика на това държавно управление и бъдещите му дейности се основават на подписаното съдружно съглашение, което образува главните браншове и уговорките на участниците в него. В бранш " Здравеопазването " договарящите се страни се схванаха за дейна позиция за справне с Коронавирус рецесията, основаваща се на голям брой ограничения, като единствено една от тях е дейна акция за стимулиране на доброволната имунизация, добави Чорбанов.

Андрей Чорбанов акцентира, че на никое място в предизборните платформи на всички партии, участващи в съдружното държавно управление, не е било обещавано такова нещо.

Той посочи, че правото на труд не може да бъде нарушавано с такива ограничения.

Неупражняването на правото на труд - не е опция, обясни депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР