Ник Кирьос разкри, че не е спал много тази седмица,

...
Ник Кирьос разкри, че не е спал много тази седмица,
Коментари Харесай

Ник Кирьос не спал от тревоги за майка си

Ник Кирьос разкри, че не е спал доста тази седмица, откакто полицията упрекна мъж, че е заплашил майка му с огнестрелно оръжие и е откраднал колата й с марка " Тесла ".

32-годишният обвинен от Канбера се яви във вторник пред магистратския съд. Към него са повдигнати няколко обвинявания, в това число обир при утежняващи виновността условия и шофиране на откраднато моторно транспортно средство. Отказано му е освобождение под гаранция, оповестиха локалните медии, базирайки се на правосъдни документи.
 Изведоха Хари Магуайър от вкъщи му поради опасност с бомба
Изведоха Хари Магуайър от вкъщи му поради опасност с бомба

Неприятно

Австралийската радио и телевизионна корпорация (ABC) сподели, че мъжът е насочил револвер с дълга цев към майката на Кирьос Норлайла и е изискал ключовете за зелената " Тесла ".

" Последните няколко дни бяха тежки... не спах доста и се борих със себе си. Благодарен съм за поддръжката ", написа Кирьос в Инстаграм.

В изказване от полицията в Канбера споделиха, че са иззели пушка, която се счита, че е употребена при случая, както и две други огнестрелни оръжия.

" Във вторник следобяд полицията извърши заповед за обиск в резиденция в Гилмор и откри пушка, за която се счита, че е огнестрелното оръжие, употребявано по време на обира ", се споделя в изказването.

Световният номер 26 Кирьос към момента не е дебютирал този сезон, откакто претърпя интервенция на коляното преди Откритото състезание на Австралия през януари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР