Ник Кирьос прави един от най-силните си сезони през 2022-ра

...
Ник Кирьос прави един от най-силните си сезони през 2022-ра
Коментари Харесай

Кирьос: Винаги се чувствам като част от топ 10; всички играчи знаят, че съм заплаха

Ник Кирьос прави един от най-силните си сезони през 2022-ра година и изцяло справедливо доближи до конфликта за купата на Откритото състезание на Англия, където отстъпи на Новак Джокович в четири равностойни сета. След Уимбълдън той се отдаде на къса отмора на Бахамите дружно със своята другарка, като завръщането му на корта бе планувано да се случи през миналата нощ на АТР 250 шампионата в Атланта. Минути преди началото на откриващата си среща обаче австралиецът разгласи, че се отхвърля от дуела, и излезе на корта, с цел да се извини на публиката, обяснявайки, че повода за това му решение е травма в коляното.

Следващите шампионати в програмата на Кирьос са Мастърсите в Монреал и Синсинати, които ще предшестват присъединяване му на Откритото състезание на Съединени американски щати. Понастоящем канберецът заема 47-ата позиция в международната класация и най-вероятно няма да бъде измежду поставените състезатели на US Open, какъвто бе казусът с него и на Уимбълдън. Това обаче по никакъв метод не наподобява да тормози някогашния №13, който съобщи следното по тематиката:

" Ситуацията е била такава по време на цялата ми кариера. Всички тенисисти знаят, че без значение дали съм измежду поставените, или не, то аз съм опасност за тях и те не могат да управляват напълно протичащото се. Ако владея нужната убеденост и играя добре, противниците ми не са способни да създадат изключително доста. Дори и да съм №60 в света, аз се усещам по този начин, като че ли постоянно съм част от топ 10 ".

Източник: Sportskeeda

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР