Ник Кирьос може да приключи своето участие на сингъл на

...
Ник Кирьос може да приключи своето участие на сингъл на
Коментари Харесай

Ник Кирьос: Тенисът не е само тримата големи

Ник Кирьос може да завърши своето присъединяване на сингъл на Australian Open, само че австралиецът продължава при двойките. Той и Танаси Кокинакис съумяха да образуват един доста добър тандем, който се показва отлично в Мелбърн, а по пътя си дотук в конкуренцията, те съумяха да отстраняват най-хубавата двойка в международния тенис, хърватите Никола Мектич и Анте Павич.

Кирьос в този момент обаче засегна друга много забавна тематика в тениса, като съгласно него, младото потомство е мощно пренебрегнато от хората, за сметка на тримата огромни, Новак Джокович, Рафаел Надал, и Роджър Федерер.

„ Не знам за какво хората не желаят да схванат, че в тениса няма единствено 3 имена. Всички се трудят, с цел да извървят своя път и желаят да доближат до най-големите шампионати. Отдолу настава отлично младо потомство, което може да даде доста на играта. Аз персонално одобрявам двамата канадци, Денис Шаповалов и Феликс Оже-Алиасим, считам, че те имат блестящо бъдеще. Докато почитателите не схванат, че нищо не свършва с тримата огромни, нещата ще стоят по този метод. Ще има отлив на аудитория, тъй като просто феновете не правят оценка младоците и техния труд. Нищо не стартира и не свършва с тримата огромни, както ги назовават, и след тях ще има тенис, и след тях ще се играят огромни и зрелищни мачове. Мисля, че тенисът е в положителни ръце, само че младите момчета заслужават повече почитание и удивление. Роджър, Рафа и Новак имат редица триумфи, само че това не ги прави недосегаеми и непобедими. Всеки един минава през разнообразни трудности, с цел да сбъдне фантазиите си и да бъде в международния хайлайф. Дано всички, които обичат нашия хубав спорт да се замислят и правят оценка повече чудесните гении, които също заслужават внимание и почит “, сподели Кирьос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР