Ник Кирьос многократно е бил определян за лошото момче на

...
Ник Кирьос многократно е бил определян за лошото момче на
Коментари Харесай

Кирьос: Счупил съм около 2 хиляди ракети; бих искал да видя и синът ми да го прави

Ник Кирьос неведнъж е бил определян за неприятното момче на тениса и това не е просто етикет, тъй като финалистът от Уимбълдън е взел участие допълнително кавги на корта от всеки различен собствен сътрудник. Именно характерът на австралиеца е бил главната му спънка по пътя към върха, тъй като той постоянно е губел надзор над страстите си и оттова насетне е ставал лесна плячка за своя конкурент. Наскоро международният номер 22 пък се включи в известния подкаст " Impaulsive ", в който разкри какъв брой тъкмо ракети е счупил и ясно съобщи по какъв начин не изпитва никакви страдание за дейностите си.

" Безброй доста. Правя го от дете. Може би са към 2 хиляди. Нямам никакво желание да се извинявам и да ви споделям по-малко число, с цел да наподобява по-добре в очите ви. Не виждам нищо толкоз неверно в това да дадеш воля на страстите си, до момента в който си на корта. Смятам, че публиката харесва такива прояви и сходни моменти способстват за шоуто. Не споделям, че всеки дилетант би трябвало да го прави, само че съм в позиция, с цел да отвръщам по този метод.

Играем на най-големите шампионати и са заложени милиони долари, тъй че е обикновено да не бъде изключително благополучен, в случай че нещата не се развиват по стремежи от мен метод. Тук не става въпрос за някакъв акт на пренебрежение, а просто метод да освободиш напрежението и да прогониш мисълта, че всичките ти старания са напът да отидат напразно. Честно казано бих желал да видя по какъв начин синът ми чупи ракетата си в символ на отчаяние, а не да стои безизразно на корта и просто да одобри загубата " - безапелационен е Кирьос.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР