Ник Кирьос е един от най-ярките персонажи в АТР Тура,

...
Ник Кирьос е един от най-ярките персонажи в АТР Тура,
Коментари Харесай

Кирьос: Светът искаше да бъда такъв, какъвто не съм; сега не се съобразявам с никого

Ник Кирьос е един от най-ярките персонажи в АТР Тура, като неговите извънредно откровени, от време на време даже прекомерно крайни, изявления и дейности, нееднократно са ставали причина за редица рецензии по негов адрес. Австралиецът пропусна последните месеци от 2021 година, само че сложи удивително начало на сегашния сезон, откакто дружно с Танаси Кокинакис завоюва трофея от Откритото състезание на Австралия на двойки.

По-рано през днешния ден Ник се завърна на корта с присъединяване на Мастърса в Индиън Уелс, в който се включи чрез възложен " уайлд кард " от уредниците, и записа безапелационна победа с 6:4 6:0 над международния №60 Себастиан Баес, а ето и какво показа Кирьос след триумфа си:

" Светът е в неволя, тъй че не одобрявам нищо за даденост, в това число да играя на този хубав стадион и в този страховит шампионат. Начинът, по който схващам нещата към мен, се промени. Психологически се усещам по-млад и по-свеж. По време на пандемията имах задоволително време, с цел да подредя своите мисли и да поработя върху физиката си. Чувствам се ужасно, движа се чудесно и играя добре.

Тенис светът искаше от мен да давам отговор на избран облик. В продължение на години се пробвах да бъда подобен, какъвто не съм. Имах проблеми, тъй като не оправдах упованията, които ми бяха наложени. Това подейства зле на душeвността ми и отношението ми към близките - отблъсквах ги, скарах се със фамилията си. Беше мъчно.

Един ден просто се погледнах в огледалото и споделих, че нямам нищо общо с индивида, който се пробвам да бъда, и в този момент съм изцяло друг. Харесва ми да бъда себе си и към този момент не се пробвам да угодя на другите. Оттогава не съм желал да бъда някого различен. Аз съм Ник Кирьос и излизам на корта просто с цел да играя и с цел да се развличам. Ако печеля, добре, а в случай че не - отново добре. Животът е прекрасен ", споделя австралиецът.

Източник: TennisHead

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР