Ник Кирьос бе принуден да сложи преждевременен край на тазгодишния

...
Ник Кирьос бе принуден да сложи преждевременен край на тазгодишния
Коментари Харесай

Идиотски въпрос, той е най-великият играч: Кирьос защити Джокович след провокация на журналист

Ник Кирьос бе заставен да постави несвоевременен завършек на тазгодишния си сезон поради травмата, която получи през януари, и ще изпрати 2023-та с едвам един-единствен изигран формален дуел на шампионата в Щутгарт. Въпреки това австралиецът продължава да следи изкъсо протичащото се в света на тениса и в типично собствен жанр да показва мнението си по дадени тематики в обществените мрежи.

През вчерашния ден Кирьос съществено разкритикува работата на реномирания американски публицист Ричард Озбърн, който след класирането на Новак Джокович за полуфиналите на US Open зададе провокативен въпрос на сърбина по отношение на изблиците му на гняв към неговия тим. Канберецът не остана апатичен към тази обстановка и упрекна Озбърн в неуважително отношение към 23-кратния първенец от Шлема.

" Абсолютно идиотски въпрос. Този човек е може би най-великият състезател за всички времена, докато въпросният публицист явно не се е състезавал на високо равнище в нито един интервал от своя живот ", безапелационен бе Ник.

Typical idiotic question. The guy is arguably the greatest athlete of all time. Clearly has never been in competition of a decent level in his life.
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios)
От своя страна, Джокович одобри невъзмутимо въпроса, отвръщайки следното: " Нима има тенисист, който да не си изпуска нервите в даден миг? Не познавам човек, който да е изцяло спокоен по време на огромен шампионат и всичко към него да е цветя и рози. Необходимо е взаимно да се предизвиквате със своя екип, с цел да може да има развиване и да достигнеш оттатък лимитите.

Мен същински ме е грижа за моята специалност и подобавам към нея доста съществено, както и огромна част от моите сътрудници. Като играчи, чакаме членовете на нашия екип да бъдат отдадени и мощно въвлечени в процеса на работа, като същото важи и в противоположна посока. По време на мачовете напрежението се повишава и в разгара на борбата не всеки път е елементарно да се контролираш, само че ние сме екип и се поддържаме както в хубавите, по този начин и в сложните моменти. Благодарен съм, че имам тези хора до себе си ", приключи на собствен ред Ноле.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР