Ник Джонас играе „готино“, след като падна в дупка на сцената по време на концерт в Бостън

...
Ник Джонас със сигурност знае как да го играе готино“.
Коментари Харесай

Ник Джонас със сигурност знае как да го играе „готино“.

Певецът падна малко на сцената по време на концерт във вторник в Бостън, докато беше на турне с колегите си от Jonas Brothers Джо и Кевин.

Както се вижда във видеоклипове, публикувани в социалните медии, групата изпълнява песента си „Celebrate“, когато Ник падна в голяма дупка на сцената точно зад него.

След моментна гримаса, Nick бързо се съвзе от страшното падане, изскача обратно и продължава с песента като пълен професионалист.

Jonas Brothers стартираха своите „Пет албума. Една нощ. The World Tour” световно турне в Ню Йорк миналата седмица. Както подсказва заглавието, турнето обещава да покрие песни от целия им каталог.

„Това е най-амбициозното ни шоу, което някога сме поставяли“, каза Ник в интервю за People по-рано този месец.

Той добави, че „изграждането на пет албума за една нощ беше предизвикателство, което не мисля, че разбирахме напълно“ и че се чувстваше „невероятно“ да погледнем назад към „пътя, който ни доведе до този момент сега“.

Шоуто във вторник също отбеляза 34-ия рожден ден на Джо и във видео, публикувано на страницата му в Instagram в сряда, се вижда как публиката пее честит рожден ден, за да отбележи повода.

„Празнувах рождения си ден в Бостън с 19 000 от най-близките ми приятели“, написа Джо над видеото.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР