Ние все още много трудно превръщаме обществените медии в обществени.

...
Ние все още много трудно превръщаме обществените медии в обществени.
Коментари Харесай

Доц. Жана Попова: Все още много трудно превръщаме обществените медии в обществени

" Ние към момента доста мъчно трансформираме публичните медии в публични ". Това означи в изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " доцент Жана Попова , учител по телевизионна публицистика във ФЖМК:
" Дори самите публицисти в Българска национална телевизия от време на време без да желаят, споделят държавната медия , т.е. съзнанието, че това е публичната медия няма да пристигна нито от Комисията по просвета и медии, нито от другите медии, а само от вътрешната страна, като представители на обществото, което не значи на цялото общество, значи, че разнообразни групи по друго време се виждат между тях вътре в програмата на Българската национална телевизия ".

" На мен най-вече ми хареса, че Емил Кошлуков не е обвързван с нито една партия или политическа мощ сега ", разяснява още доцент Жана Попова:

" Мисля, че това е доста прекрасен резултат на протичащото се сега филтриране на биографии, когато става дума за генерални шефове, тъй като Емил Кошлуков е доста ясна политическа фигура и през неговото минало, още през 90-те години, по-късно наличието му в " Новото време “, а в този момент към този момент е на всички. Много въпросителни слага и едногодишният му стаж като програмен шеф на телевизия " Алфа “.
Цялото изявление с доцент Жана Попова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР