Ние трябва да работим като екип. Най-трудните задачи, пред които

...
Ние трябва да работим като екип. Най-трудните задачи, пред които
Коментари Харесай

Започват разговорите за ротация на кабинета, Денков и Габриел обсъждат състава

" Ние би трябвало да работим като екип. Най-трудните задания, пред които сме се сблъсквали, е съгласуваност сред няколко институции, което не се е случвало от години. Абсолютно несериозно е това, че някой служител си сподели, че е сбъркал, министър да бъде заменен ", съобщи министър председателят акад. Николай Денков пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Хинков

" И този случай демонстрира на какъв брой сериозен напън са подложени министрите. Много постоянно са атакувани освен това без да има задоволително съображение. Министър Хинков свърши много работа. Да, имаше неща, които се забавиха, само че би трябвало да се види има ли справедливи аргументи за това закъснение ", уточни Денков.

Той даде образец с Националната детска болница, където към момента текат разисквания.

" Всеки от тях се оправя в доста сложна среда. Можем да имаме забележки по избрани действия. Всеки един от тях би могъл да продължи нататък. Въпросът е дали ние можем да имаме претендент, който да се оправя ", сподели министър председателят.

Той не пожела да разяснява кой би могъл да бъде външен министър след ротацията.

Асен Василев вицепремиер

" Идеята Асен Василев да бъде включен като вицепремиер пристигна от ГЕРБ. Винаги съм казвал, че това е вероятен вид, в случай че той бъде подложен от тях, няма да възразим. Разговорите всъщност не са почнали, тъй като би трябвало да се реши какъв е методът, какъв ще бъде публичният съвет. Там има други неща, които би трябвало да се решат - по какъв начин да се групират ", безапелационен е Денков.

Хутите

" Това, което министър Тагарев имаше поради е да се изпратят 1 или 2 офицери. Ударите, които бяха нанесени в Червено море, няма никакво присъединяване на България по никакъв метод. Не е имало диалози за изпращане на кораби. Всякакви спекулации нямат значение ", съобщи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР