Ние спечелихме предните избори, но те бяха фалшифицирани. Сега ще

...
Ние спечелихме предните избори, но те бяха фалшифицирани. Сега ще
Коментари Харесай

Красен Кралев: Има доказателства за порочното управление на „Промяната“ и те скоро ще излязат наяве

„ Ние спечелихме предните избори, само че те бяха фалшифицирани. Сега ще излязат данни за кодове и операции на машините. Не ги вадим преди изборите, с цел да не откажем хората да гласоподават. Но съм сигурен, че ще излязат незабавно след изборите. Както и ще излязат всичките им нечисти покупко-продажби, контракти, медиатори. Според отчета на ДАНС, който излезе преди няколко дни, единствено за три месеца, харвардските измамници са съумели да откраднат над 100 млн. лева от търговията с газ през офшорки, ползвайки медиатори с 29% надценка. 100 млн. лева за три месеца и това е единствено началото. Тепърва ще излизат доказателства за безобразията и кражбите, които тези хора са направили. “

Това сподели пред активите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили сполучливият някогашен състезателен министър Красен Кралев. Срещите се организираха в два дни, като Съюз на демократичните сили бе „ на посетители “ на ГЕРБ, което събитие почете и водача на ГЕРБ Бойко Борисов, а на идната Съюз на демократичните сили –Варна бе хазаин.

Събитието провокира сълзи и мемоари на двете партии, изключително в претендентите за депутати, почнали политическата си кариера в Съюз на демократичните сили.

Кралев бе безапелационен, че двете партии са дружно, тъй като имат общи възгледи и цели.

„ За нас е значимо да продължим това съдействие сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Защото това е линията. От тук нататък, това са двете партии, които с комунистите партньорство не са правили. То няма подобен срам, до последно в Народното събрание се прегръщаха с Българска социалистическа партия. Такова оскърбление е да ги гледаш тези хора, по какъв начин се " целуват ". На това би трябвало да сложим край. На тази перверзия, която се случва сега, би трябвало да се постави край. “

Кралев  излезе с апел към всички, с който прикани ясно да си дадат сметка, че против тях не стои класическа политическа партия, направена от народа, както Съюз на демократичните сили и ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, а политически план.

„ Неслучайно към този момент не се приказва за политически партии, а за политически планове. Партиите се вършат от хората, от народа, от такива като вас и като нас. Политическите планове се вършат от мафията, от задкулисието, от схемаджиите, от далавераджиите, от крадците. “

Според някогашният състезателен министър, " Това са хората, които Борисов подгони 2017- 2018 година, кражбите в горивата, акцизи, Данък добавена стойност на захар, алкохол, а последното беше с хазарта. В момента, в който се удариха тези хора, всички те вложиха голям запас, който провежда държавен прелом в България в последното държавно управление на Борисов.  Няма по какъв начин да постигнеш победа, без да знаеш кой е врагът ти ".

Той даде ясна поръчка, че първото нещо, което обединението ще направи, когато завоюва изборите, е да спре машинното гласоподаване и изясни, че машинното гласоподаване е спряно във всички страни в Европа

„ Бяхме подложени на невъобразим гнет. Това е месеци наред, всички служби ровеха по министри, по кметове, на всички места ровеха. Ако имаше нещо, до момента щеше да излезе. Само неистини, ругатни, клюки, без да има безусловно нищо отсреща. Нищичко “, сподели още варненецът Красен Кралев.

И добави: „ Разбира се, всеки позволява неточности, и ние допуснахме. Грешката ни беше, че не говорихме за тези хора. Не посочихме незабавно корупцията там, а допуснахме те да приказват за нас, като за мафия, за корумпирани хора, а в действителност, а то е тъкмо противоположното. Цялата тази агитация, която те вършат, е да отклонят вниманието от кражбите, които са направили. Как може през това време никой да не пита, къде са 100 млн. лева? 100 млн. лева от газта. В техни офшорки. Толкова не схващат, че си мислят, че не можем да проследим парите. Толкова нагли хора в ръководството на страната не е имало.

Ние в парламентарната група имахме две групи, всички анализирахме - едната беше за това, да ги оставим, да не събаряме в този момент това държавно управление и напълно да се изложат и хората да ги изгонят с камъни. Другата споделяха, ние, в случай че не ги съборим в този момент, страната е толкоз счупена, че след  6 месеца, няма да има какво да оправяме към този момент. Сега занапред стартират да излизат кражбите, които са създали. Никой не вярваше, че има такива хора, които да счупят за толкоз малко време страната. Нещо градено 30 години, всяко едно държавно управление.

Правим нещо, идват комунистите на власт, връщат ни крачки обратно. Дойдем на власт отново оправяме страната. Тук за 7, 8 месеца сложиха кръст на всичко. Изкараха ни от листата на развитите страни. Затова би трябвало да ги бием с доста, с цел да оправим страната. Рамо до рамо със Съюз на демократичните сили в борба за България “, приключи Красен Кралев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР