“Ние сме парламентарна република. Не сме нито диктатура, нито президентска

...
“Ние сме парламентарна република. Не сме нито диктатура, нито президентска
Коментари Харесай

Хазарта VS. ”Възраждане”: Депутатите на Костадинов поискаха да се влиза в НС след тест за алкохол и наркотици

“Ние сме парламентарна република. Не сме нито тирания, нито президентска република или монархия. Когато от най-високата естрада - тази на Народното събрание, един народен представител си разреши да обиди една огромна част от българския народ и ги назова “фашисти”, което апропо е подсъдно, това е притеснително. Още по-притеснително е, че това нещо се толерира от ръководителя на Народното събрание. Нещо повече - той го насърчи, не го поправя и не го спря, а в противен случай. Във връзка с това и по отношение на други наши терзания - през днешния ден входирахме предложение, в което желаеме в сряда, четвъртък и петък да имаме сигурност, че всеки един от нас влиза в Народното събрание изтрезнял и без въздействие на опиати. Ще настояваме и желаеме всеки един от нас при влизане в Народно събрание да си заплаща тест за опиати и алкохол. Щом това важи за шофиране, би трябвало да важи и за тези, които коват законите в тази държава”, уточни депутатът от “Възраждане” Цончо Ганев.

По думите му с изключение на всичко министър председателят Кирил Петков към момента не е отправил публично покана за диалог към протестиращите против " зелените документи ". По време на митинга в сряда той съобщи, че ще се срещне с недоволните, с цел да се разиска обстановката.

" Няма покана към " Възраждане " към този миг. С кого тъкмо ще води диалог, на нас не ни е ясно. Най-вероятно ще вземе някой от математиците, които обикалят всички национални медии. Очакваме също по този начин министърът на опазването на здравето да свика работна група, за което бе стихотворец ангажимент, да се разиска и да се види другата позиция на една огромна част от обществото и немалка част от експертите и медицинските служащи ", добави още Ганев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР