Ние ще спечелим изборите в София с кандидата, който сме

...
Ние ще спечелим изборите в София с кандидата, който сме
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Ние ще спечелим изборите в София, ГЕРБ си има своята игра

Ние ще спечелим изборите в София с претендента, който сме издигнали от ПП-ДБ, Спаси София и тези, които ни поддържат. Въпросът е да създадем сходни стъпки и други, изключително в огромните градове. ГЕРБ си имат своята игра и всички други приказки са спекулации. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Мартин Димитров.

Запитан по какъв начин ще разяснява Движение за права и свободи и поддръжката му за ръководещите, той изясни: За мен е значимо, че има постоянно държавно управление, тъй като служебните кабинети на президента тласнаха България към пропастта. Колкото повече неща успеем да свършим, толкоз по-добре. Спешно в този момент би трябвало да приемем Бюджета.

Димитров посочи още, че съгласно правосъдната промяна, която оферират ПП-ДБ всеки ще носи отговорността, включително и Движение за права и свободи.

Мартин Димитров разяснява и концесията на пристанище „ Росенец “, която да бъде отнета от „ Лукойл “ – самодейност на ГЕРБ, Демократична България и Политическа партия, с което да се постави завършек на безконтролния експорт и импорт в страната.

" Прекратяването на концесията на " Лукойл " за пристанище " Росенец " е взаимно изпитание. Този законопроект мина през икономическа комисия на първо четене ", това разяснява Мартин Димитров.
Според него пристанищата, които са вход за значими първични материали, като петрол и нефтопродукти, би трябвало да са под държавен надзор, защото страната е тази, която има силите и механизма за надзор на вноса в България.

" Това дава опция да се дефинират такси както откри страната за добре. В момента е значимо, че има болшинство за реализация на тези хрумвания ", сподели Димитров.

Той разкритикува президента Румен Радев по проблема.

" Октомври месец предходната година, вследствие на правилник на Европейски Съюз, който касае глобите против Русия, е трябвало сходни концесии да бъдат преразгледани и прекъснати. Те са поискали и създали изключение от това предписание на Европейски Съюз във връзка с " Росенец ". Такова основно решение не се взима от един човек и неговото държавно управление, а се осведоми Народното събрание и се прави публичен спор ", изясни той.

Добави, че сходно решение минава дружно с една уговорка, че първо се уведомява Европейска комисия и това би трябвало да се направи от Министерски съвет. Димитров също по този начин сподели, че още на следващия ден ще изиска от постоянното държавно управление цялостна инспекция на тези обстоятелства.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР