“Ние ще предоставим необходимите инструменти, за да започнем обучението (украински

...
“Ние ще предоставим необходимите инструменти, за да започнем обучението (украински
Коментари Харесай

Скоро ще започне обучението на украински пилоти върху американските F-16

“Ние ще предоставим нужните принадлежности, с цел да стартираме образованието (украински пилоти) на F-16 незабавно щом европейците са подготвени. Европейците споделиха, че им трябват няколко седмици, с цел да приготвят нужните уреди за образование “, сподели Съливан.

 

В изявление за CBS съветникът по сигурността съобщи, че няма визия какво решение ще вземе съветският президент Владимир Путин във връзка с зърнената договорка. Тя изтича довечера, а последният транспортен съд към този момент напусна пристанището на Одеса. 

 

“Ако Москва реши да не я възобнови, целият свят ще види, че Кремъл е обърнал тил на опитите да се подсигурява, че страните от световния юг и Африка, Латинска Америка и Азия могат да получат храната, от която се нуждаят, на налични цени ", уточни Съливан, съгласно който Русия ще заплати " голяма дипломатическа цена " за сходно решение. 

" Така че това е избор, който Владимир Путин ще би трябвало да направи. Ние сме готови за всеки сюжет и работим в тясно съдействие с украинците по този въпрос ", добави Съливан.

 

По думите му западните страни са подготвени да усилят санкционния напън върху съветския военно-промишлен комплекс (ВПК), а Украйна да продължи военните интервенции против Русия. 

 

“Западът работи за по-нататъшно стягане на нашите наказания, опустошавайки военно-промишлената база на Русия, отслабвайки нейната дарба да създава напреднали софтуерни разработки ", сподели той. 

 

“Ние ще продължим да упражняваме стопански напън върху Русия, а украинците ще продължат да упражняват боен напън. Така че мисля, че в последна сметка, в случай че Русия реши да продължи да взе участие в тази война, това ще й коства доста “, очерта своята версия Съливан.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР