Ние ще подкрепяме родителите, това ще бъде първото ни внуче.

...
Ние ще подкрепяме родителите, това ще бъде първото ни внуче.
Коментари Харесай

Честито От Сърце! Лепа Брена Стана Баба!

„ Ние ще поддържаме родителите, това ще бъде първото ни внуче. Сега цялата обич ще бъде съсредоточена върху бебето на Александра и Филип “, сподели щастливата баба преди на бял свят да се е появило първото й внуче. Тогава певицата показа още, че постоянно ще бъде разполагаем на сина си и снаха си, тъй като живее доста покрай тях, написа " Разкрития ".

Александра е родила в частна болница в Белград, макар че дълго се колебаеше дали това да не се случи в държавна болница. Първоначално тя даже искаше да роди в Америка, само че лекарите й не разрешиха да пътува. Затова снахата на Лепа Брена избра да роди в Сърбия и избра частна болница с всичките й улеснения.

Часове по-късно след появяването на първото си внуче, Лепа Брена разгласи новината в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм. „ Александър пристигна на този свят. Радост, обич и благополучие. Честито Александра и Филип! “, написа щастливата баба.

Само за два часа обявата харесаха близо 14 000 почитатели на певицата. Заваляха хиляди пожелания към Лепа Брена, към младото семейство и към дребния Александър.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР