Луната е в знак Телец в 00:43ч на 7 май

...
Луната е в знак Телец в 00:43ч на 7 май
Коментари Харесай

От всеки проблем в този ден може да произлезе друг

Луната е в символ Телец в 00:43ч на 7 май до 02:22ч на 9 май

Лунното въздействие прави хората по-упорити и напористи. Търпението нараства, усилва се силата на волята. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. През този интервал не трябва да прахосвате пари или да вършиме недомислени и спонтанни разноски. Уверете се, че всички кранове са в редовност и от тях не капе вода: счита се, че по този начин „ изтича “ финансовото благоденствие.

В астрологията интервалът на Луната в знака Телец се смята за пасивно време, само че със знак плюс. През този интервал не трябва да действате без добре премислен проект. Твърде доста интензивност може да докара до изтощеност или прочувствено безсилие. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. А в случай че не сте в въодушевление да вършиме нещо, можете с чиста съвест да си легнете у дома и да се отдадете на сладко бездействие.

Противопоказано е да се пие доста течности, тъй като в този момент води до отичане. Гърлото е уязвимо, тъй че би трябвало да се пази от студени питиета.

Лунен календар: 29 лунен ден от 05:33ч на 7 май до 06:02ч на 8 май

29-ият лунен ден нормално е последният ден от лунния месец или бележи прехода от последната фаза на Луната към новолунието. Един от най-тежките дни на лунния месец, в който се засилват тъмните сили на астрално ниво. Символи на деня са октопод, хидра, само че вместо да се борите с тях, е добре да се снишите, с цел да си върнете силата. А на всяка отрязана глава на хидрата, израства нова, т.е. от един проблем може да произлезе различен.

В лунният календар този ден е избран като демонски. Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели.

Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес при доста хора ще са присъщи мощна нервност, меланхолия, главоболие, обостряне на хронични болести, голословни страхове и безпокойствие. Тъмни мисли и интуиции могат да ви завладеят. В такова положение е мъчно да се даде справедлива оценка на събитията, да се вземат решения, да се ангажирате с виновна работа. Отпуснете се, в случай че има такава опция, не се претоварвайте.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. Избягвайте всеобщи мероприятия и по опция пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Домът се почиства с огън (обикаляне със свещ), благовония, поръсване със светена вода. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости.

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да се изяснявате, да влизате в разногласия и спорове. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Сега това не носи хубави страсти, тъкмо противоположното – може да имате неприятности.

Добре е на всички места към вас да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяко мрачно ъгълче.


 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР