Ние ще имаме щастието да срещнем една от най-големите футболни

...
Ние ще имаме щастието да срещнем една от най-големите футболни
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Аякс е голяма футболна машина

„ Ние ще имаме щастието да срещнем една от най-големите футболни машини в Европа и в света. Това е тим, който е дал доста играчи в целия свят. За нас е благополучие, че имаме опция да премерим сили с тях “, разгласи треньорът на Лудогорец Ивайло Петев преди първия мач от плейофите на Лига Европа срещи гранда Аякс.


„ Нашите момчета са подготвени, имам вяра им на 100%. Имаме добър климат и всеки, който вземе присъединяване, ще даде максимума от себе си. Най-важното е да играем като тим и сплотено. Да, от време на време позволяваме и неточности, само че ние знаем нашите проблеми и работим върху тях, с цел да не се повтарят. Очаква ни огромно представление и се надявам да покажем добър футбол и добра игра “, продължи Петев.

Той съобщи, че в тима няма контузени футболисти и се радва, че ще може да употребява Клод Гонсалвеш, за който през вчерашния ден се е схванало това на база измененията в разпоредбите на УЕФА. „ Пред нашите почитатели сме посочили какво можем. Нещото, върху което би трябвало да работим, е в мачовете като посетител. Допускаме неточности, знаем ги, работим върху тях. Важното е да покажем положително лице, добра сила и пристрастеност за игра “, сподели Петев.

„ Отборът на Аякс е разполагал, разполага и ще разполага с много самостоятелна класа. Знаем, че няма да ни е елементарно. Гледах ги много мачове. Добър тим с класа във всеки състезател. Няма да ни е елементарно, само че ще създадем всичко опция да ги затрудним и да прокараме нашите хрумвания в играта “, добави той.

Петев разкри, че е провел диалози със Серджио Падт и Аслак Фон Витри, които са играли против Аякс в шампионата на Нидерландия. „ Всяко инфо ще е от помощ. Важното за нас е да следваме това, което имаме като проект и да направляваме страстите “ съобщи експертът.


„ В живота непременно няма. Да, мачът против Аякс е малко е по-различен. Различен е дуелът и съперникът. Не е от класата на тимовете, с които играхме преди. Ние на следващия ден ще забележим до каква степен сме стигнали с нашето развиване като тим. Най-важното е да имаме вяра в себе си “, добави Петев.

„ Най-големият тим, против който съм се изправял, е Франция, като селекционер. Веднага по-късно е Аякс “, приключи експертът.

Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей също взе присъединяване в конференцията на „ орлите “ преди значимия мач от плейофната фаза на Лига Европа против Аякс. Играчът на „ зелените “ сподели почитание към противника и дефинира, че най-важното е отборът да бъде спокоен.

„ Горд съм да играя против тим като Аякс. Надявам се да имаме ден и това да бъде нашият миг, тъй като желаеме да играем в Лига Европа. Трябва да останем спокойни и да нямаме прекомерно доста страсти. Нека мислим за мача и да се придържаме към проекта и това, което споделя треньорът “, разяснява Текпетей. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР