Ние ще гласуваме оставката на Иво Христов, това може да

...
Ние ще гласуваме оставката на Иво Христов, това може да
Коментари Харесай

Марешки: Оставката на Главчев не ни интересува, искаме тази на Иво Христов

Ние ще гласуваме оставката на Иво Христов, това може да го запишете като несъмнено. Димитър Главчев не е нарекъл 80% от жителите дебили.
Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на „ Воля “ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки във връзка импортираното искане за оставка на Димитър Главчев от Българска социалистическа партия.
„ Трябва да има оставка на Иво Христов, тъй като Димитър Главчев не е нарекъл 80% от жителите дебили. Съгласен съм Иво Христов да си върви незабавно “, съобщи той, представен от Фокус.
На въпрос по какъв начин ще гласоподава „ Воля “ предлагането за оставка на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев, импортирано от Българска социалистическа партия Веселин Марешки разяснява: „ Това не е наша тематика сега. Когато искахме оставките и казахме, че би трябвало да има избор на съмнение, всички ни споделяха, че сме простаци и нищо не зависи от нас. Не сме взели решение “.
„ Ние сме пристигнали да работим, а виждаме, че никой не е пристигнал да работи, а се занимават с нелепости като в детска градина “, сподели още водачът на „ Воля “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР