“Ние се събирахме в Синеморец и от там с времето

...
“Ние се събирахме в Синеморец и от там с времето
Коментари Харесай

Да развиваме Черноморието в хармония с природата - “Спаси Странджа“

“Ние се събирахме в Синеморец и от там с времето видяхме коренната смяна и по-негативното развиване - презастрояването. Един ден просто си казахме хайде да създадем нещо и по този начин създадохме организацията " Спаси Странджа ", описа в ефира на Дарик радио Ремина Алексиева. Тя уточни, че тяхната роля е да продължат борбата, която се води от доста специалисти и деятели и да я приобщят към хората.

" В една такава борба триумфите са доста релативно разбиране, само че бих споделила, че с първия ни филм, който създадохме през 2021 година, успяхме да притеглим вниманието на институциите. Още тогава нажежихме този спор ", сподели още Ремина.

Те имат и още един филм, на който премиерата му е била преди месец - " С бетон на море ". Този споделя за Катрин, която обича природата, топлината на слънчевите лъчи и мекия пясък. След разходка из прелестните кътчета и морски крайбрежия, тя се омайва в следобеден сън. Когато отваря очи се озовава посред лудите светлини на бетонен пъкъл. Мястото е обезличено. За Катрин е значимо да се увери, че всичко е било просто сън

Посланието на " Спаси Странджа " е, че към момента не е късно да преобърнем тази процедура и да развиваме Черноморието в естетика с природата.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР