“Ние с Диана Димитрова сме приятели на творческа основа. Не

...
“Ние с Диана Димитрова сме приятели на творческа основа. Не
Коментари Харесай

Тома разкри повече за взаимоотношенията си с актрисата Диана Димитрова

“Ние с Диана Димитрова сме другари на креативна основа. Не ми е разказвала нищо за побоя ", сподели за " България през днешния ден “ рок артистът Тома Здравков.

Наскоро участникът в " Капките “ бе един от най-специалните посетители на независимата галерия на актрисата открита в известна столична изложба. По думите на Здравков двамата се срещнали през 2015 година около фотосите на клипа към неговата ария " Няма време “.

" Тогава едни пичове от НАТФИЗ, от курса по постановка и актьорско майсторство, доста готини хора, на които им предстоеше да се дипломират, ми се обадиха, с цел да ме помолят да създадем общ план. Хем да създадат видео клип към моя ария, хем това да им послужи като курсова работа. Това са към този момент огромни, известни режисьори, които работят с най-големите български малките екрани, " а по това време бях още студенти, разкрива някогашният обичан на актрисата Албена Михова.

" Те ми предложиха Диди. Аз мислех, че даже е някаква смешка, че тя ще рисува. Там тя нарисува една картина, играеше дама, която е в клетка и ме следи единствено извън. Тя сподели, че доста ѝ е повлияла цялата ария, че я слуша повече от седмица, вманиачена е в това. Но хората на изкуството са такива, ние постоянно търсим ентусиазъм в нещо ", споделя още Тома Здравков

Певецът с дрезгавия глас добави, че актрисата обича да рисува на негова музика и части, които ѝ харесват. 

" За мен това е доста крепко, тъй като по някакъв метод съм въодушевил нейната креативна мисъл. Аз съм голям неин почитател, тъй като тя е доста надарена освен на сцената и екрана, а по принцип ", добави Томата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР