„Ние просто сме честни и истински. Не се крием зад

...
„Ние просто сме честни и истински. Не се крием зад
Коментари Харесай

ИТН: Ние сме кауза, която ще бъде жива, време е някой да изхвърли боклука

„ Ние просто сме почтени и същински. Не се крием зад лицемерни усмивки и кухи изречения. Очевидно е, че не са привикнали на подобен език и такова държание. Свикнали са всичко да се урежда с шушукане по ъглите в Народното събрание за предварителното договаряне на порциите”. Това сподели Виктория Василева от „ Има подобен народ”, която изчете позиция на партията в Народното събрание след отхвърли да бъде подсилен кабинетът на партията.

„ Никога същински не са желали диалог за политики. Някои от тях го потвърдиха с формалното си присъединяване в експертните групи. Това беше прикритие, което целеше да проправи път към постове и въздействия. През цялото време чакаха другия диалог - кои министерства ще получат и кои регулаторни органи ще овладеят. Не го получиха. И няма да го получат от Има Такъв Народ. Това ги докара до лудост”, добави тя.



Снимка: Цветан Томчев

„ Никога не са желали съглашение с Има Такъв Народ. Доказаха го всички с взаимоизключващите се условия, които сложиха. Христо Иванов няма да се подпише под едно съглашение с Мая Манолова. Мая Манолова не желае да се подпише под едно съглашение с „ Българска социалистическа партия за България”. „ Българска социалистическа партия за България” не приема съглашение, подписано единствено от партиите на митинга. Всички дружно няма да подпишат общо съглашение и в случай че чуят даже за подписано двустранно такова, се отдръпват. Страхотен парламентаризъм, дами и господа! Поздравления!”, добави Василева.

„ Колкото и да обикалят по телевизионните студиа, няма по какъв начин да изтрият срама от лицата си. Само се вижда по какъв начин от ден на ден им пресъхват гласчетата поради хилядите изречени лъжи. Безпомощни са да обяснят и оправдаят лицемерието си”, изясни депутатът от Има Такъв Народ.

„ В последното издание на „ Панорама” госпожа Дончева сподели, изтъквам безусловно: „ Аз не съм сюрпризирана от нищо. Най-малко съм сюрпризирана от българския народ. Той е податлив да взима странни решения, екстремални, безусловно скарани със здравия разсъдък. Лидерите няма потребност да водят почтена акция. Няма кой да повярва на почтена акция. Няма кой да повярва на почтена кампания”. Повтори го два пъти, да не би някой да не я е чул. Искам да кажа на госпожа Дончева, че има кой да повярва на почтена акция. И тя ще го разбере доста скоро”, гласеше още позицията.

„ Ако за всички тях това е политиката, нас не ни бройте за политици. Ние ще си останем хора, които виждат, чуват и най-важното - държат на думата си. Накрая желая да благодаря на всички, които се сплотиха в омразата си към истината. Благодарение на невижданите офанзиви, които понесохме от няколко страни в последните седмици, структурите на Има Такъв Народ са по-единни и решителни. Много са ни подценили, в случай че са считали, че ще ни пречупят душевен, ще ни унижат или омаскарят. Омаскарихте себе си! „ Има подобен народ” е идея, която е доста по-голяма от мен и моите сътрудници и тя ще бъде жива. Време е да изхвърлим боклука!”, приключи декларацията на партията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР