Ние продължаваме преговорите за Шенген. Това е позиция, не краен

...
Ние продължаваме преговорите за Шенген. Това е позиция, не краен
Коментари Харесай

Премиерът Денков с коментар за новите условия на Австрия по пътя ни към Шенген

Ние продължаваме договарянията за Шенген. Това е позиция, не краен рзултат. Това разяснява министър председателят акад. откакто Австрия ни сложи четири нови условия, с цел да ни допусне в Шенген. 

" България съблюдава общите европейски правила. Да се вкарвт спомагателни правила за България и Румъния е безусловно недопустимо ", добави министър председателят. 

На въпрос за какво е належащо координиране с, Денков отговори: Този въпрос е към. 

и работят като една партия. Започнах да ги назовавам -. Нашата сделка като се изключи регулаторие и измененията в Конституцията, е с -. 

За шест месеца постигнахме много. Дадохме опция на Народно събрание да работи, един бюджет беше признат, втори е напът да се одобри. Стабилизирахме стопанската система, повишихме приходите. Те са по-големи от инфлацията, като повишаване.  

Л укойл 

Възможно е " Лукойл " да потърси разнообразни решения. Ние като страна би трябвало да имаме механзиъм и да не позволим това да бъде фиктивна продажба. Или да отиде в някаква компания, която не може да обезпечи работа на рафинерията. Поради това имам терзания, означи министър председателят.  

Той посочи, че специфичният шеф е инструмент, с който може да се намеси страната.

     

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР