Ние от Продължаваме промяната“ много харесваме Бойко Рашков и когато

...
Ние от Продължаваме промяната“ много харесваме Бойко Рашков и когато
Коментари Харесай

Кой ще е новият вътрешен министър? Петков го издаде

Ние от „ Продължаваме промяната “ доста харесваме Бойко Рашков и когато почнем разпределението, бихме го предложили за вътрешен министър. Бихме го предложили на нашите съдружни сътрудници.

Нашето предложение би било той. Но това не значи, че ще бъде той. Това ще го решат нашите съдружни сътрудници "

Това сподели по „ Евроком “ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Ето още от неговото изявление:

Той добави: „ Много ми е хубаво, като няма какво да укривам. С Никола Минчев се познаваме отдавна. Работили се по моя обичан проблем „ Корал “. Един човек от сивия бранш беше превзел дюните.

Това бе младият юрист, който написа жалбата. Ние видяхме кадърен правист и младеж с дела. Щом казахме,че тръгваме с „ Продължаваме промяната “, той застана до нас.

Трябваше да напусне работата си, адвокатската фирма. Той от самото нямало се впусна с концепцията да е част от нашия екип. Всички се чувствахме, че направихме вярното решение.

Разговорите са градивни. Другите споделиха, че имаме право да сложим наш представител, тъй като сме най-голямата политическа мощ. Снощи казахме, че това е нашето предложение. Той е с доста висок професионален стаж, той е с доста чисто минало. Няма компромати, кавги. Той е тук за идеята.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР