Ние оставяме енергетика с овладян ценови шок и немалко стъпки

...
Ние оставяме енергетика с овладян ценови шок и немалко стъпки
Коментари Харесай

Промяната се похвали какво оставя в държавата

Ние оставяме енергетика с овладян ценови потрес и значително стъпки за диверсификация. Краят на това ръководство е стъпка 1, следва стъпка 2 - изборите. Това разгласи пред НоваНюз " Офанзива " депутатът от " Продължаваме Промяната " Виктор Насър.

По думите му президентът Румен Радев е наченал да подлага на критика властта откакто е почнала да прави работа. " Не мисля, че той има деструктивна роля в свалянето на държавното управление. Оставяме хазна 1,5 милиарда лв. остатък. Средно към 150 лв. получава всеки български пенсионер - повече в сравнение с за последните 12 години. Нямаме пенсии под прага на бедността. Имаме нарастване на училищен заплати и медици. Също по този начин има растеж на възнагражденията в Министерство на вътрешните работи и МО ", уточни националният представител.

Според Насър ръководещите не са разрешили високите цени на тока да се пренесат в продуктите. " Поехме повече борби едновременно. Втурнахме се да работим непосредствено, не предоставихме информацията в подобаващ тип. На идващите избори ще направям вярната акция към гласоподавателите, с цел да ни се доверят ", акцентира Насър. И добави, че Политическа партия не вижда ГЕРБ като съдружен сътрудник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР