Ние оставаме с надежда и смятаме, че свободата е на

...
Ние оставаме с надежда и смятаме, че свободата е на
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Гласовете за нас бяха подадени с надежда, а не с отвращение

" Ние оставаме с вяра и считаме, че свободата е на една ръка разстояние. Утрото е по-мъдро от вечерта. Днес нямаме какво повече да кажем ", съобщи Григорова.

" Ние вдъхнахме на жителите вяра и им предложихме път към независимост с номер 86. Гласовете за нас бяха подадени с вяра, а не с омерзение, в случай че би трябвало да изтъквам един от водачите на ръководещите. ", съобщи Григорова.

Григорова благодари на всички хора, които излязоха и гласоподаваха, както и на столичната организация на социалистическата партия и съдружните сътрудници в лявата коалиция.

" Аз считам, че към този момент съм подобен ", сподели тя в отговор на въпроса дали ще се трансформира в нов вид ляв политик. 

Лидерът на БСП-София Иван Таков пък благодари на самата нея за отличната акция, която е провела.  " Благодаря на Ваня, че поведе тази борба, че я организира ", добави той.

" Да, ще изчакаме крайните резултати. Все още нищо не е ясно. Аз съм уверен, че ние сме постигнали триумф. Нашите хрумвания, сме твърдо уверени, че най-сетне ще можем да ги осъществяваме ", сподели бъдещият общински консултант за работата в СОС. 

Костадин Паскалев, съпредседателят на съдружните сътрудници от Левицата, на собствен ред благодари на Григорова за метода, по който организира акцията.

" Да кажа, че има единствено една институция, към която нямам благодарности, и това е държавното управление. Те опропастиха доверието на жителите и влияеха върху интензивността на жителите в този втори тур на изборите. Твърденията на премиера на страната, че ЦИК е виновен за изборите, са нещо, което е казус в българската демократична история. Вместо празник на демокрацията, изборите се трансфораха в панихида на демокрацията ", сподели Паскалев. " Аз съм съвсем сигурен, че ние ще имаме мотив за празник на следващия ден ", добави той, поради упованието на окончателните резултати.

В София кандитатът на ПП-ДБ (Спаси София) Васил Терзиев завоюва балотажа против издигнатата от локална коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова. Разликата сред двамата все още съгласно екзитпола на " Алфа Рисърч " е към 6 % в интерес на Терзиев.

Васил Терзиев получава 49,7 на 100 от гласовете, а Ваня Григорова - 43,8 %. Според първите резултати от екзитпола на Изследователски център " Тренд " Васил Терзиев печели 51,9% от гласовете в столицата, а Ваня Григорова - 43,4%.

И съгласно данните на " Галъп " името на новия градоначалник на София е Васил Терзиев от " ПП-ДБ (Спаси София) ". Той е определен с гласовете на 50,8% от отишлите до урните на балотажа. За Ваня Григорова от Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " вота си са дали 45,2% от гласувалите в неделния ден. " Не поддържам никого " - 4%.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР