"Ние не се плашим от служебно правителство, защото два пъти

...
"Ние не се плашим от служебно правителство, защото два пъти
Коментари Харесай

Дариткова посочи каква голяма опасност се крие, ако Борисов хвърли оставка

"Ние не се плашим от служебно държавно управление, тъй като два пъти сме подавали оставка. Досега не сме имали цялостен мандат и постоянно служебни държавни управления са организирали изборите. Не това ни тормози.

Притеснява ни, че има доста решения, които би трябвало да се вземат от Народното събрание. Служебното държавно управление няма такива пълномощия и ще сложим в риск българските жители ". Това разгласи шефката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова в Баните, където се срещна с членове и симпантизанти на партията, стана ясно от фейсбук профила й.

Дариткова посочи, че е значимо да се завърши сполучливо годината, тъй като с новия бюджет ще се подсигурило естественото действие на страната през идната година. "Всички провокации - спад на стопанската система, понижени доходи и всички заплащания, които се усилиха поради антикризисните ограничения, могат да намерят отражение единствено в един нов бюджет.

Ако в този момент се разпусне Народното събрание и останем със остарелия бюджет, ще би трябвало да се разпределя 1/12-та от него и считам, че това ще сътвори голям проблем на всички ", изясни депутатката.

Дариткова проучва и митингите против ръководещите. Тя счита, че са почнали без съответен мотив, само че всички сили, стояли дълго време отвън Народното събрание, намерили метод да се консолидират.

"Защо в тази комплицирана обстановка понасяме всички упреци и негативи?! Защото виновното държание изисква да продължим ръководството си до края на мандата. Отговорни сме пред тези един милион гласоподаватели, които през 2017 година ни дадоха своето доверие и за които имам вяра, че не са се отказали от поддръжката си за Политическа партия ГЕРБ.

Освен това в изискванията на рецесия, която бушува - здравна, икономическа, обществена, ще бъде в действителност безконтролно да оставим страната без парламент ", сподели Дариткова и добави, че при тези условия ГЕРБ ще понесе политическа вреда.

"Но аз считам, че нашите симпатизанти - тези, които са в ГЕРБ не поради персоналната сметка и полза, а поради общите ни хрумвания и цели, ще удържат на провокациите.

Във всички тези години ние и градихме, и променихме България с доста работа. Не сме безгрешни, признавали сме си грешките, реагирали сме. Търсили сме отговорност от всеки, който по някакъв метод е дискредитирал партията посредством своите дейности ", сподели още Дариткова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР