Ние не само няма да подкрепим правителството на Слави Трифонов,

...
Ние не само няма да подкрепим правителството на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Хаджигенов: По дяволите, проблемът не е Петър Илиев, той е проблем на медицината

Ние освен няма да подкрепим държавното управление на Слави Трифонов, ние ще гласуваме срещу поради агресивноста, позната ни от 12 години. Те взеха нашите думи, изчете ги Филип Станев в декларация от трибуната на Народното събрание. Идеята за диктат е неприемлива за демокрацията. Този фетиш към личността е допустим за компания " Седем осми ", само че не и за нас. Това не е политическа детска градина, а политическа детска ясла. Много желаят тази тирания, само че няма по какъв начин, сподели Хаджигенов.

Според него те не са желали постове, а са в политиката, с цел да дадат. В декларацията, изчетена от Станев били преписани техните хрумвания.

По дяволите, казусът не е Петър Илиев, той е проблем на медицината. Трябва ли да го оставим него да прави промени в правораздаването. В Германия министър подаде оставка поради плагиатство. Той се оправдава за закононарушението си, че има изтекла отминалост. Да, отминалостта е изтекла ", удостовери юрист Хаджигенов.

Той разяснява за какво Корнелия Нинова е допустима за Има Такъв Народ и за какво е необходим общ фронт против ГЕРБ. Казус " Барбадос " фактически нямало, само че държанието на Петър Илиев приличало на Волен Сидеров, Филчев в най-хубавите му години и Бойко Борисов. Нужна била интервенция на психиатрите.

Този кабинет може да мине с поддръжката на ГЕРБ. Ние сме подготвени за разновидността трети мандат. Бих приказвал с Българска социалистическа партия, сподели още Хаджигенов. В тази настройка биха дали своят вот и от Движение за права и свободи. Те даже били подготвени да гласоподават против отрочето си Иван Гешев. " Мутрите " били подготвени и на избори, само че бил вероятен и вид да поддържат мандат на Българска социалистическа партия, в случай че се гласоподава от групата.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР