Ние искахме от тях да покажат водещите си фигури, те

...
Ние искахме от тях да покажат водещите си фигури, те
Коментари Харесай

Борисов за кабинета на ПП-ДБ: Това е чернова, ще работим за коригирането й

" Ние искахме от тях да покажат водещите си фигури, те ги демонстрираха. Сега ще продължим да работим за коригирането им ", сподели Борисов.

" Защото това е един образец в този момент, една чернова за работа, в този момент ще работим по нея ", посочи той.

В отговор на въпроса кои са пък водещите фигури на ГЕРБ-СДС, Борисов съобщи: " Начело с мен ". Борисов не разтълкува дали това значи, че е преосмислил отхвърли си да бъде министър председател за четвърти път.

И още веднъж акцентира, че няма по какъв начин този кабинет да бъде утвърден.

" Надявам се да има държавно управление. С втория мандат няма по какъв начин да стане - това е несъмнено, а и не би трябвало да забравяме резултатите от изборите, внезапно те се придвижват във време, в което не виждам никаква логичност ", подсети Борисов, че ГЕРБ-СДС са побеждавали към този момент неведнъж на изборите.

След като в Разград сподели, че е единственият другар на Асен Василев, номиниран за финансов министър, водачът на ГЕРБ продължи мисълта си и по време на обиколката в Русенско. " Приятелството не е единствено от едната страна ", направи допълнението той.

" Надявам се да няма предварителни избори, това е неприятно за страната ", заключи Бойко Борисов, като добави, че другояче настъпва безпорядък.

Лидерът на ГЕРБ още веднъж разяснява опита да бъде взривена колата на основния прокурор.

" Аз мога да кажа, че според теорията за терористичен акт, в тази ситуация всичко това е изпълнено - основава безпорядък, основава боязън, ориентирано е против хора, семейство в тази ситуация, което и да е то, е неприятно. Много неприятен акт. С гърмеж са неконтролирани нещата, постоянно може да пострадат други хора ", заключи Борисов. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР