Ние, хората, сме COVID-ът на тази Земя! Наистина мисля, че

...
Ние, хората, сме COVID-ът на тази Земя! Наистина мисля, че
Коментари Харесай

Герасим Георгиев-Геро: Хората сме COVID-ът на Земята, нещата отиват на затриване

" Ние, хората, сме COVID-ът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сюжет, с цел да затрие този свят като морал, като семейство, като полезности. Към затриване отиват нещата. Не се майтапя. И повода е в нас, хората, несъмнено. Ние първо разболяхме тази земя и в този момент се чудим за какво се случват катаклизми. И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем. "

В това е безапелационен артистът Герасим Георгиев-Геро, който има нетърпимост към боклуците, които на всички места и когато и да е се популяризират у нас. " Ако събираме след себе си, няма толкоз да пакостим на природата. Все отново сме част от нея, това не трябва да се не помни ", безапелационен е Геро.

Вечно усмихнатият артист сега си почива, само че където и да отиде, вижда българската линия - да считаме, че някой ни е задължен. " А не е по този начин. Не може да мислим все по този метод - " След нас и потоп ", виновни сме ", безапелационен е артистът.

 Забавлява се с сътрудниците

Забавлява се с сътрудниците

Геро играе на всички места - и в театъра, киното, сериалите и е тв водещ. Един от най-симпатичните български артисти не има вяра, че ще повтори обстановката с локдауните. " Все отново има много имунизирани хора. Локдаунът не ни направи по-добри, в противен случай. Става все по-зле. Започват да изскачат повече низките пристрастености и усеща и всеки мисли още повече единствено за себе си . Дано светът оцелее ", надява се Герасим.

След като преди по-малко от месец навърши 47 години, артистът счита, че времето сега му е най-силното за работа и задължения. " За 22 дни направихме кино лентата " Голата истина за група Жигули ", ужасно се забавлявахме. В театъра също имам нови постановки, само че виждам да отстранявам време и на щерка ми Йохана. Това онлайн образование, което имаха децата, е безусловно пропиляно. Министерството на образованието би трябвало да знае, че имаме една нулева година, в която учениците нищо не научиха, и занапред ще берем плодовете от това след това. Така мисля аз де ", споделя Геро, представен от България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР