Нидерландският специалист Ерик тен Хаг ще води Манчестър Юнайтед занапред,

...
Нидерландският специалист Ерик тен Хаг ще води Манчестър Юнайтед занапред,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обяви назначението на Тен Хаг

Нидерландският експерт Ерик загар Хаг ще води Манчестър Юнайтед отсега нататък, разкриха публично от клуба. 

Старши треньорът на Аякс ще стартира работа на " Олд Трафорд " след края на този сезон с контракт до лятото на 2025 година.

" През последните четири години в Аякс Ерик се потвърди като един от най-вълнуващите и най-успешни треньори в Европа, като постановяваше атрактивен и атакуващ футбол и постановяваше млади играчи ", съобщи Джон Мърто, футболен шеф на Манчестър Юнайтед.

" За мен е огромна чест да бъда назначен за управител на Манчестър Юнайтед. Изключително разчувствуван съм от идното предизвикателство. Познавам историята на този популярен клуб и пристрастеността на почитателите и съм изцяло решен да изградя тим, кадърен да реализира триумфите, които заслужава. Ще ми бъде мъчно да напусна Аякс след тези невероятни години и мога да уверя нашите почитатели в моята цялостна отдаденост върху сполучливото довеждане докрай на този сезон, преди да мина в Манчестър Юнайтед ", съобщи 52-годишният Тен Хаг.

Ерик загар Хаг е отпред на Аякс от 2017 година, като завоюва две трофеи и две купи на страната, а отборът е на път да вдигне и още един шампионски трофей този сезон.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР