Нидерландският полузащитник на Манчестър Юнайтед - Дони ван де Бек,

...
Нидерландският полузащитник на Манчестър Юнайтед - Дони ван де Бек,
Коментари Харесай

Играч на Манчестър Юнайтед искал да напусне, след като Погба закъснял за тренировка, но пак получил титулярно място

Нидерландският полузащитник на Манчестър Юнайтед - Дони ван де Бек, е декларирал желанието си да напусне клуба съвсем незабавно след идването си през 2020 година, защото е видял по какъв начин Пол Погба закъснява за подготовка, а незабавно в идващия мач получава титулярно място пред него. Това разкрива някогашният сътрудник на плеймейкъра - Гуидо Алберс, пред Voetbal Primeur.

Всеизвестен факт е, че френският халф се ползваше с особени привилегии на „ Олд Трафорд “ след завръщането му от Ювентус против €100 млн. Макар и самият ван де Бек дойде против сериозната сума от €39 млн., само че Погба получаваше по €350 хиляди на седмица за услугите си, до момента в който съперникът му едвам по €110 хиляди

В резултат кариерите и на двамата пропаднаха съществено. Пол Погба навлезе в серпантина от травми и контрактът му изтече, с цел да се запъти назад към Торино, до момента в който Дони ван де Бек прекара един несполучлив интервал чартърен в Евертън и продължава да е считан за дълбока запаса даже след идването на Ерик загар Хаг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР