Нидерландският журналист Бой де Хаан е сигурен, че бъдещето на

...
Нидерландският журналист Бой де Хаан е сигурен, че бъдещето на
Коментари Харесай

В Нидерландия се възхитиха от феновете на Левски

Нидерландският публицист Бой де Хаан е сигурен, че бъдещето на Левски е розово, без значение от финансовата рецесия в клуба. Той направи коментар за протичащото се на " Герена " в уеб страницата In de Hekken. Медията следи изкъсо родните дербита и даже провежда пътувания за тях.

" Бъдещето на Левски наподобява някак розово, без значение от положението му сега. Клубът претърпява рецесия надалеч по-рано от събратята си в Нидерландия и Белгия. Без пандемия, без война. В нощта сред събота и неделя последователите му подпалиха София (б.а. имаше заря за 106-ия рожден ден на клуба). Те излязоха да пеят дружно. Събра ги любовта към Левски. При това тя е доста дълбока ", написа в материала, представен от " Меридиан мач ".

" По време на последното дерби с ЦСКА бяха събрани 500 000 лв., само че задачата е да се набират още 1,5 млн. до края на сезона, с цел да се заплащат заплати на играчи и задължения. Клубът има съществени доходи от " виртуални " билети. Стадионът бе разпродаден, без да има мач! Парите се набират и посредством дарения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР