Нидерландецът Брадли де Нойер отново тренира с ЦСКА, макар че

...
Нидерландецът Брадли де Нойер отново тренира с ЦСКА, макар че
Коментари Харесай

Защитник поднови тренировки с ЦСКА

Нидерландецът Брадли де Нойер още веднъж тренира с ЦСКА, въпреки че към момента не е подготвен да прави всички извършения дружно с главната група. В сряда левият бранител се появи на клубната база в Панчарево, само че се подложи единствено на леки бегови извършения надалеч от съотборниците си. Нидерландецът получи тежка травма през май предходната година две седмици преди същата орис да сполети и капитана Юрген Матей. Очакванията бяха двамата да стартират пълноценни тренировки при започване на зимната подготовка. Това обаче стори само централният защитник, а Де Нойер чак в този момент следва да се подложи на цялостни натоварвания с главната група. Той даже не бе с тима на лагера в Турция. При това състояние левият бранител ще може да се появи в игра най-рано в края на март. Де Нойер ще стартира пълноценни тренировки с тима през идната седмица и ще му е нужен най-малко още месец и половина до завръщането на терена.

Договорът на нидерландецът изтича през лятото и на този стадий няма никакви индикации, че армейците имат предпочитание да го задържат в редиците си. Сънародникът му Мено Кох също е с изтичащ договор и занапред е ясно, че няма да остане в ЦСКА през идващия сезон.

През зимата е имало възможност в Борисовата градина да привлекат нов футболист на позицията ляв бек, само че този въпрос е отсрочен за лятото. Наставникът Нестор Ел Маестро ще употребява в лявата зона на защитата Тибо Вион. За негова опция се счита Емануел Шакич, защото Сейни Санянг загуби доверието на треньорския щаб заради сериозните си тактически дефицити и основни пропуски при играта в отбранителен проект.
 ЦСКА: Каранга си връща формата, Де Нойер тренира
ЦСКА: Каранга си връща формата, Де Нойер тренира

В заниманията се включи и Брадли де Нойер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР