Независимо от лошото време, огнеборците от област Стара Загора демонстрираха

...
Независимо от лошото време, огнеборците от област Стара Загора демонстрираха
Коментари Харесай

Пожарникарите от Стара Загора спечелиха купата на Българската федерация по пожароприложен спорт

Независимо от неприятното време, огнеборците от област Стара Загора демонстрираха високо спортно майсторство, екипен дух и забележителен феърплей. Те завоюваха безапелационно следващото издание на купата на Българската федерация по пожароприложен спорт. В атрактивната дисциплинираност „ Изкачване с щурмова стълба " Георги Георгиев и Деньо Денев завоюваха златния и сребърния орден, като реализираха резултати от 15,29 и 15,38 секунди. Старозагорската щафета на 4х100м с трудности, в състав Георги Георгиев, Таньо Танев, Христо Пеев и Росен Маринов, се оказа най-бърза и стигна до златните медали за 63,73 секунди.

Младите очаквания от Факултет „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " към Академията на Министерство на вътрешните работи демонстрираха темперамент и съумяха да завоюват сребърните медали в дисциплината „ Пожарна щафета 4х100 метра с трудности ". Мартин Рашов, Асен Асенов, Петър Петров и Валентин Недков реализираха резултат от 64,01 секунди.

Втори в комплексното класиране се подреди тимът на РДПБЗН-Плевен. Християн Христов съумя да преодолее конкуренцията и да реализира резултат от 15,72 секунди при изкачването на кулата с щурмова стълба.

В оспорваната конкуренция силите на пожарникарите от Враца стигнаха до бронзовите оценки в комплексното класиране. Те завоюваха и трето място в дисциплината „ Пожарна щафета 4х100 метра с трудности ". Христо Христов, Мартин Тонов, Венелин Георгиев и Атанас Симеонов реализираха резултат от 66,16 секунди.

Неблагоприятните метеорологични условия попречиха да се организира дисциплината „ 100 м пътека с трудности ". Тази година хазаин на купата на Българската федерация по пожароприложен спорт бе Столичната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР