Независимият народен представител Радостин Василев ще се кандидатира за кмет

...
Независимият народен представител Радостин Василев ще се кандидатира за кмет
Коментари Харесай

И Руди Гела ще се бори за кмет на София

Независимият депутат Радостин Василев ще се кандидатира за кмет на София, разгласи той по време на конференция в Българска телеграфна агенция.

" Аз ще се кандидатирам за кмет на София като самостоятелен претендент ", настоя Василев и добави, че кандидатурата му ще бъде издигната от Инициативен комитет, който ще внесе всички нужни документи в Централната изборна комисия.

" Смятам, че съм задоволително квалифициран ", съобщи той и добави, че слоганът в акцията му ще е: " Без ГЕРБ и Държавна сигурност в София ".

" Пред последните 2-3 месеца всички сме очевидци на това, което се случи в българската страна. След разкриването на записите, вместо да се вземе съответна реакция по отношение на хората от тези записи за национално изменничество, тези хора си сформираха едно срамно държавно управление, което към този момент три месеца не работи в интерес на жителите, а в интерес на своя персонален интерес. През тези три месеца поради моята поредна политика - политика на битка със статуквото получих както невероятни удари, по този начин и голяма поддръжка. Преди две седмици взехме решение с моят екип, че ще се кандидатирам за кмет на София като самостоятелен претендент ", разгласи Радостин Василев.

Той разяснява, че в София би трябвало да се постави завършек на порочното ръководство и открои осем съществени целта, измежду които цялостна проверка на ръководството на ГЕРБ, в това число издадените позволения за градеж, бюджетът, сигурността на жителите, инфраструктурата.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР