Независимият фотожурналист Андре Лион публикува в Инстаграм покъртителни снимки на

...
Независимият фотожурналист Андре Лион публикува в Инстаграм покъртителни снимки на
Коментари Харесай

Независим журналист публикува покъртителни снимки на ранени деца в Мариупол

Независимият фотожурналист Андре Лион разгласява в Инстаграм покъртителни фотоси на ранени деца в Мариупол, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Ето какво написа той под обявата: 

" Най-лошото във войната на Русия против Украйна е това, което можете да видите в леглата на детските лечебни заведения, като тази в Запорожие. Градът стана главно леговище за цивилни, напускащи Мариупол. Прозорците на здравните заведения са барикадирани с торби с пясък и стъкло, залепени с тиксо, тъй че лекари, медицински сестри и пациенти да не бъдат улучени. От края на предходната седмица, когато първите цивилни съумяха да пробият съветската военна блокада на Мариупол, болничното заведение одобри шест деца в тежко положение, написа още фотожурналистът.

Постът стана причина и още хора да се развълнуват:

" В Запорожие лекуват ранени деца от Мариупол. Наскоро дарихме там медикаменти, играчки, бебешка храна и облекла. Казаха ми, че бебетата са в тежко положение, само че виждайки обявата на Андре Лион за тези бебета и страданията им, съм уверен, че тази московска орда ще гори в пъкъла за зверствата си ", гласи различен пост.

" Сърцето се къса от изтощение. Как ви ненавиждам, вие сте зверове " и още: " Нека всички се помолим за тяхното здраве и за медиците, които работят в лечебните заведения, спасявайки животи. Благодаря на нашите ЗСУ и на всички които бранят земята ни. ", пишат украинците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР