Незаконно присъединен жилищен блок към топлопреносната мрежа е установила при

...
Незаконно присъединен жилищен блок към топлопреносната мрежа е установила при
Коментари Харесай

5 години цял блок в Перник не плаща за парно и топла вода

Незаконно причислен жилищен блок към топлопреносната мрежа е открила при рутинна инспекция " Топлофикация " - Перник, заяви шефът на сдружението Любомир Спасов.

Живущите в новопостроения блок номер 14 на ул. " Найчо Цанов " в центъра на града в продължение на към пет години не са плащали парно и топла вода.

Блокът е предаден за употреба през 2012 година, описаха от " Топлофикация ". Сградата е била присъединена към топлопреносната мрежа от друго сдружение, не от " Топлофикация ", поради това блокът не е воден като наш клиент, изясни Спасов, представен от Българска телеграфна агенция.

Собствениците на 12-те жилището и комерсиалните пространства в постройката не разкрили партиди и не сключили контракти с " Топлофикация " за обслужване на абонатната станция и доставка на топлоенергия. През целия интервал обаче употребили парно и топла вода, без да ги заплащат.

За случая е осведомена полицията в Перник, топлоподаването към постройката е прекратено. Живущите към този момент са декларирали предпочитание да сключат контракти за доставка на топлоенергия, от " Топлофикация " обаче желаят обезщетение за времето, през което непозволено жителите на постройката са употребили парно и топла вода.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР