Незабавно въвеждане на публичен регистър за командировките на депутатите в

...
Незабавно въвеждане на публичен регистър за командировките на депутатите в
Коментари Харесай

Европейска партия Волт: Незабавно въвеждане на публичен регистър за командировките на депутатите

Незабавно въвеждане на обществен указател за командировките на депутатите в страната и чужбина. За това приканва водачът на Европейска партия Волт Настимир Ананиев по време на представянето на Венцислава Любенова, която е 4-та в листата за европейските избори и чиято кандидатура е издигната от структурата в Пловдив.

„ Следвайки европейските и демократичните правила, сме безапелационни, че е нужна цялостна бистрота. Настояваме, че обществото има право да знае и следи по какъв начин се изразходват държавните средства! Подобен доклад би трябвало да се разгласява постоянно на уеб страницата на Народното събрание, с цел да е наличен за всички и когато и да е “, уточни Ананиев.

Европейска партия Волт предизвиква положителните контакти с останалите страни и има вяра, че връзката е извънредно ползотворна за развиване на културните и стопански връзки, само че изрично се афишира срещу пътувания, които се трансформират в екскурзии за националните избраници и задоволяват техните занимания. Именно заради тази причина Европейска партия Волт ще входира публично предложение до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева за основаване на обществен указател.

Междувременно претендентът за евродепутат на Волт от Пловдив – Венцислава Любенова, показа пред медиите своите дела, които са я стимулирали да влезе интензивно в политиката.

„ Живяла съм 18 години в чужбина и съм видяла разликата с България. Въпреки това се върнах, с цел да отгледам децата си тук и да предам опита си, с цел да имаме заслужен живот и тук. Една от моите дела е цифровото ръководство, което ще улесни доста бизнеса и елементарните жители. В Естония, да вземем за пример, веки може да открие компания единствено за 5 мин. “, уточни Венцислава Любенова.

Кандидатът на Волт за евроизборите упорства локалната администрация да даде безапелационен отговор дали е подготвена да посрещне над 2 млн. туристи и да обезпечи тяхната сигурност. Освен това досега никой не е поел отговорност за продължаващите поправки в Пловдив, макар че градът публично пое щафетата за Европейска столица на културата.

„ Изразяваме съществени опасения да не се провали семейството на Европейска столица на културата. И питаме кой ще носи отговорност, в случай че се стигне до сходен неуспех. Каква е готовността на полицията, пожарната и Спешна помощ? “, пита Любенова.

По време на нейното показване участва и зрелостникът Георги Атанасов, който е от структурата на партия Волт в Пловдив. По думите му младежите в града виждат бъдещето на България твърдо в Европейския съюз. Именно това го привлякло и към Волт.

„ Има значителен интерес към плана. Младите хора би трябвало да осъзнаят, че не могат да трансформират политиката единствено посредством едно кликване във Facebook. Това не става посредством тагване и шерване, а посредством действителни дейности! “, безапелационен е Георги Атанасов.

Той добави, че към този момент няколко стотин младежи, които ще гласоподават за първи път, са удостоверили поддръжката си за Европейска партия Волт и даже са изявили предпочитание да станат доброволци в актуалната акция за европейските избори.

Лидерът на Волт България – Настимир Ананиев, разяснява и напускането на Воля от Народното събрание.

„ Очевидна е връзката сред Марешки и Българска социалистическа партия. Преди няколко седмици водачът на националистите във Франция - Марин Льо Пен, за която е известно, че има положителни връзки с Путин и Москва, беше в България. Всички пропутински сили в България се задействаха и виждаме, че някои от тях напуснаха Народното събрание, което внася дестабилизация и ще затрудни работата на Народното събрание. Евроизборите ще бъдат лакмуса на последните събития и ще покажат дали ще се стигне до предварителни парламентарни избори “, разяснява Ананиев.

България би трябвало да работи и с Русия по стопански тематики, обикновено е тя да е търговски сътрудник, само че нашият интерес би трябвало да бъде обезпечен, а не както е в този момент - комисионерите да диктуват изискванията, съобщи още Ананиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР