Незабавно са предприети мерки за обезопасяване на района Мъжки глас,

...
Незабавно са предприети мерки за обезопасяване на района Мъжки глас,
Коментари Харесай

Само във Флагман! Юсуф Макариополски крещи на 112 за атентаторка на Летище-Бургас, побърка властите

Незабавно са подхванати ограничения за обезопасяване на региона

Мъжки глас, който се представял за Юсуф Макариополски, подавал подправени сигнали за жена-атентатор, която била на Летище-Бургас, а след това изключил телефона си. Обаждането е получено на 7 септември в 22,51 часа, научи Флагман.бг от собствен източник на аеропорта.

„ Подозрително лице от женски пол сега е на територията на летището. Жената е обута с бели маратонки, облечена със светли дънки, скъсани на коляното. На гърба си носи раница, в която нещо " тиктака ", изкрещял Юсуф и тръшнал слушалката.

Незабавно са подхванати ограничения за обезопасяване на региона. От осъществената инспекция лице с подаденото описание  не е открито, а опитите за връзка с подалия сигнала са несполучливи заради това, че е изключил телефона си след позвъняването. Съмнителни предмети в региона на летището не са открити и полетите не престават по разписание.

Кой обаче е Юсуф Макариополски, който безпардонно подвигна на крайник Гранична полиция и изтегля летището, четете по-късно. Арестуваха го за по-малко от ден.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР