Преди Великден сергиите на пазара са заредени със свежи зеленчуци

...
Преди Великден сергиите на пазара са заредени със свежи зеленчуци
Коментари Харесай

Агнешко и калкан на една цена в Бургас преди Великден, кое предпочитате?

Преди Великден сергиите на пазара са заредени със свежи зеленчуци за Вашата салата, само че и с прясна риба, която хората, които не ядат месо, могат да прибавят към празничната софра

Агнешкото месо на пазара „ Краснодар “ в Бургас се разграбва доста бързо 10 дни преди Великден, откри репортерска инспекция на Флагман.бг. Цената за кг е 22 лева, а месото е доставено основно от карнобатските животновъди, които са известни в цяла България с добре гледаните животни и качеството, които оферират.

„ Наравно се купуват плешка, бут и ребра, няма по какъв начин да кажем кое повече. Още сутринта транжираме задачите агнета и за часове се разпродават “, споделят търговци.



Следете месото да е с розов цвят, гладка текстура и със наследник щемпел, което потвърждава генезис България, поучават от Областната дирекция по сигурност на храните.

Преди Великден сергиите на пазара са заредени със свежи зеленчуци за Вашата салата, само че и с прясна риба, която хората, които не ядат месо, могат да прибавят към празничната софра. Пресният калкан да вземем за пример е сред 20 и 30 лева за кг, което е безусловно обикновено за вкусната черноморска риба.



Така агнешкото преди Великден и калканът са на една цена, кое ще предпочетете, е въпрос на усет.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР