Незабавна мобилизация, връщане на смъртното наказание, преминаване към военна икономика

...
Незабавна мобилизация, връщане на смъртното наказание, преминаване към военна икономика
Коментари Харесай

С призив за мобилизация и смъртно наказание Пригожин изненадващо обиколи Русия

Незабавна готовност, връщане на смъртното наказване, прекосяване към военна стопанска система за справяне с украинската войска, която към този момент не просто се е научила да води война, а и го желае.

Така може да се обобщят възгледите, за които създателят на ЧВК " Вагнер " приказва по време на изненадващата си обиколка в Русия през миналата седмица, към рождения си ден на 1 юни.

Екатеринбург, Новосибирск, Владивосток, Нижний Новгород - в миналото известният като " готвача " на съветския президент Владимир Путин предприемач стигна до Далечния изток, а по-късно се върна на запад, до Нижни Новгород на брега на Волга.

Там отиде в болничното заведение при известния съветски публицист националист Захар Прилепин, с Министерството на защитата.

Какво чуха и видяха руснаците при визитата, без значение от изказванията на Пригожин, че няма политически упоритости?

" Вагнер. Второй фронт "

Пригожин разгласи в Русия план, за който самичък дава нищожна информация. " Вагнер. Второй фронт " е занятие, което става допустимо след преодоляването на Бахмут главно от неговите сили - миг, който.

Бойците на " Вагнер " се изтеглят, по негово увещание, в тила на съветските сили, в това число за отдих, възобновяване и прегрупиране; наемниците ще са напуснали града до 5 юни, където и сега има единствено десетки. Според Украйна са се разпръснали на три съответни места в Украйна. Обиколката стартира дни след оповестяването на изтеглянето и малко откакто той даде предизвикателно изявление със сериозен отзив.

 Шойгу по дяволите, дайте военно състояние: Шойгу по дяволите, дайте военно състояние: " рисковото " изявление на Пригожин

Макар публикуването на детайлности за плана да следва, Пригожин упорства, че активността му не трябва да се преглежда като начало на политическа кариера, защото самичък не счита да съзздава партия, нито да се кандидатира за президент. Много западни медии се впуснаха в нечиста сделка за това още предходната година; по-късно. Обединяващо сред тези два интервала: той упорства, че има " нулеви политически упоритости ".

Смъртна присъда

" Нужни са доста по-сурови санкции за военни закононарушения ", Пригожин. Обясни, че написал " документи " по тематиката (вероятно законодателни предложения), които още не е отправил " по инстанциите " и за които ревизира по какъв начин да това да стане без приключване на текста по този начин, че да провокира " гърмеж " в обществото.

" Смятам, че би трябвало да се върне най-тежкото наказване. Иначе не може да се завоюва войната. Другарят Сталин е бил безусловно прав (може в доста случаи да не е бил, когато разстрелвал по политически причини), само че смъртното наказване е наложително на война ", счита той. По думите му, в случай че " боен комисар се отнася неуважително към героите " и съдът реши, няма смисъл да се хабят халосни патрони: " по-добре един същински ".

Освен това " всички ръководители на отбранителни предприятия " би трябвало да станат военнослужещи, " с цел да може и за тях да се ползва смъртно наказване ".

Мобилизация и военизация

Войната ще е тежка и не се знае какъв брой ще продължи, счита Пригожин, който повтори прогнозата си, че за преодоляване на Донбас трябват две години, за Киев - три или четири.

Няма по какъв начин това да стане без готовност и тя би трябвало да е всеобща (миналата година съветският президент разгласи " частична ", въпреки тя на моменти да излизаше от описаните категории. С цялостна пара би трябвало да се създават муниции, планово, да се приготви обществото занапред, за може, когато пристигна време за готовност, обществото да е готово.

Както Пригожин при " изцяло непредвидената " си (според журналист) поява във Владивосток:

За мобилизацията - ще има. Трябва да се активизират най-малко два милиона.
Евгений Пригожин,
създател на ЧВК " Вагнер "

Вече е време за образование на бъдещите новомобилизари. " За да може, когато гръм удари, да може да воюваш, а не да се кръстиш. " Нищо от това няма да стане без военно състояние (тук той се съгласи с чеченския водач Рамзан Кадиров, който намерено се застъпва за същото).

Страната би трябвало да се трансформира във военно страшилище по този начин, че оръжията да са повече, в сравнение с в Северна Корея.
Евгений Пригожин,
създател на ЧВК " Вагнер "

" Онези, които вкараха наказания против у нас, ще се отнасят добре с нас единствено при едно изискване: Ще кажат: елате, застанете на колене, преклонете глава. Ако народът е подготвен, ще ни простят. Ако не е подготвен, би трябвало да се готвим за продължителна война ", продължава.

Къде да се разположи Противовъздушна отбрана

Пригожин да покаже, че има отговор на офанзивата с дронове в Москва от тази седмица и на украинската измама в Белгородска област (по-късно бе обявено и за обстрел в друга прилежаща на Украйна, в Курска). Според него е нужно да се изградят три равнища на противовъздушна защита и битка с дронове: по цялата руско-украинска граница, по цялата граница на Московска област, към Москва. Нещо повече, " цяла Москва " би трябвало да бъде блокирана със системи за радиоелектронна битка против безпилотни апарати.

 Дронове поразиха блокове в Москва след следващите съветски удари по Киев Дронове поразиха блокове в Москва след следващите съветски удари по Киев

" Щастливият дядо " е Герасимов

Пригожин към този момент де предлага версии, като отговори на гатанка, който е " щастливият дядо ", който загатна иронично преди няколко месеца с уверението, че за въпросния човек всичко на фронта било наред: ставало дума за началника на Генералния щаб Валерий Герасимов, " който не ни даваше муниции ".

" Украинците желаят да водят война "

" Украинците не просто се научиха да водят война, само че и желаят да водят война. А какво е решила съответно по този мотив нашата страна, остава мистерия. " Тези думи обаче не от устана ва Пригожин, а от Захар Прилепин след срещата сред двамата. Те, наподобява, са си разменили дарове ( " непотребен череп " за Прилепин, калъф за ковашчи чук - за Пригожин).

 " Вашингтон пост ": Пригожин предложил на Украйна да разкрие позиции на съветската войска

" Пригожин ни върха хумора и Бахмут "

В последвала обява Прилепин го " знак на опцията за самостоятелна политика и самостоятелната политическа изразителност " ; похвали го, че върнал в политиката " съветския език и комизъм ", а и че " върнал Бахмут " и вярата, че не може да се устои на руснаците (използвана дума е " русские ", вместо национално приобщаващото " россияне " ).

" Живеем в свят на илозии "

Пригожин да спре говоренето в медиите, че войната се развива прелестно, а " един съветски танк убива 500 врагове ".

Живеем в сят на илюзии, а това общество се спихва. Обществото би трябвало да бъде мобилизирано. Да се готви още в този момент, с цел да не стана след това ненадейно. Балоните би трябвало да се спукат. Всичко би трябвало да стане почтено.
Евгений Пригожин,
създател на ЧВК " Вагнер "

" Не приказвам за победа във войната. Най-важното е да не посрамим страната, да не порамим съветското оръжие, да не обясняваме на африканските диктатори, че всичко върви добре, когато те споделя: " Вие, момчета, нещо се поизложихте " ", споделя Пригожин (последната дума в цитата му е по-цветиста в оригинала).

Условията, при които ще се прави политика

" Днес " дилемите са напълно други, сподели Пригожин, само че с следващото нагледно съпоставяне (с което, наподобява, има поради съсипването на Русия), остави вратата отворена: " Ако се превърнем в либийската пустиня и се гоним по пясъците в очукани от всички страни джипове, като във кино лентата " Лудия Макс ", тогава ще би трябвало да върша партия.

Трябва да спрем да строим красиви мостове, огромни театри, нови подиуми и всичко у нас да е ориентирано към защита. Защото, веднага като се въвлякохме в тази кавга, в случай че загубим, Русия ще се върне към началото на 90-те, когато всички държавни предприятия принадлежаха на непознати вложители.
Евгений Пригожин,
създател на ЧВК " Вагнер "

" Готвим се за тежка, сложна война. Първото ми за Си Ен Ен е, че би трябвало да почитате Русия ", сподели Пригожин, запитан от Си Ен Ен дали ще свика конференция в Русия след участията си, и насочи опасност.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР