Незабавна и безусловна оставка на един парламент, който е загубил

...
Незабавна и безусловна оставка на един парламент, който е загубил
Коментари Харесай

Извънредно! Напрежение пред Община Варна, президентът цъфна на протеста, там е и Портних ВИДЕО

Незабавна и безусловна оставка на един парламент, който е изгубил освен политическо доверие и обикновено достолепие и на един министър председател, който е безусловно невнятен.

В никакъв случай не би трябвало да влизаме в клопката и да обсъждаме конституционни промени. Това е замяна на дневния ред. Той е оставка – незабавна и безусловна. Това съобщи във Варна президентът Румен Радев.

Пред събралите се пред постройката на Общината протестиращи той съобщи, че е нужна незабавна и безусловна оставка на Народното събрание, който „ е изгубил освен политическо доверие и обикновено достолепие и на един министър председател, който е безусловно невнятен”.

НА ЖИВО: Президентът Румен Радев във Варна
Публикувахте от в
Малко преди идването на президента, пред постройката на локалната администрация породи напрежение. Кметът на Варна Иван Портних и регионалният шеф бяха освиркани от протестиращите.

По-рано през днешния ден във фейсбук групата "Варненско лято " се появи известие, че президентът ще посети морската столица.

Въпреки августовската горещина палаткаджии възторжено жужат из катуна. Чевръсти пенсионери примитат плочките, тупат дюшеци и перат гащи! Фесбук Пехливанката Милена трОши яйца, а кака Стела Николова чевръсто ги трансформира в тутманици!

Тайно влюбена в ГОСТА, буля от рептилите на МаяМа, съчинява любовно стихотворение, единствено копейките от рано подгряват със спиртни питиета. Леви, пишман десни и гневни чакат с неспокойствие визитата.

Шоуто подгря преди 2 дни юрист Николай Хаджигенов и двете леви ръце на МаяМа Тодор Йотов.

Познайте #КОЙ ще пристигна за вечеря в 19 ч.!?! Въпреки августовската горещина палаткаджии възторжено жужат из катуна. Чевръсти...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР