Нейт Диас най-накрая отговори на всичките слухове, които го свързваха

...
Нейт Диас най-накрая отговори на всичките слухове, които го свързваха
Коментари Харесай

Нейт Диас: Дейна Уайт е жадна лъжлива кучка

Нейт Диас най-сетне отговори на всичките клюки, които го свързваха с възможна борба с първенеца на UFC в полутежка категория Тайрън Уудли. И го направи в напълно свои жанр.

Президентът на UFC Дейна Уайт съобщи през вчерашния ден на медийно събитие във Вегас, че от организацията не са имали никакви съществени планове да вършат борба сред Уудли и Диаз за UFC 219, защото тази среща е нямала никакъв смисъл от гледна точна на дивизията.

Уайт също по този начин добави, че преди този момент Нейт Диас е отказал да се бие със всички бойци в класацията.

Уудли отвърна съвсем незабавно на мненията на Уайт, като съобщи: "Защо да върша предварителен лагер, а Нейт да желае 15 милиона $, в случай че такава борба не ни е била препоръчана? Очевидно е, че от UFC към момента не са разкрили основната си борба за вечерта. Те ни направиха действителна оферта и го знаят. Неспособността да се схванат с Диаз за финансовите условия провали договорката. Това е истината. "

Диас обаче се забави със своят отговор, само че най-сетне отговори от профила си в Instagram.

Видеоклипът демонстрира мненията на Уайт, а по-късно виждаме и известният пестник, който Диас удари на Уайт преди години, с което завоюва и прозвището "Шамарът от Стоктън ".

Нейт Диас също разгласява и коментар под видеоклипа: "Млъквай, кучко. И двамата сте жадни... И за какво лъжеш? ".

Shutup bitch. Your both thirsty.... And why is u lying
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР