Нейната връзка с киното започва, когато е още дете. Неин

...
Нейната връзка с киното започва, когато е още дете. Неин
Коментари Харесай

Сърша Ронан - младата актриса със стар ум и дълголетна кариера

Нейната връзка с киното стартира, когато е още дете. Неин другар даже се майтапи, че когато работи, тя е "моногамна ".

Когато е на 13, тя става една от най-младите актриси с номинация за Оскар за поддържаща роля. Днес ирландско-американската актриса Сърша Ронан към този момент има няколко номинации и редица награди БАФТА и "Златен глобус ". В четвъртък тя навъррши 28.

Ронан е родена в фамилията на ирландски имигранти в Съединени американски щати, само че фамилията ѝ се връща в Ирландия заради финансови усложнения. Баща ѝ, също артист, вижда, че обича да стои пред камера и стартира да води на кастинги.

Родителите ѝ изиграват основна роля в това ранната ѝ кариера да не ѝ навреди. Те ѝ оказват помощ с образованието ии запълват компанията, която ѝ липсва, когато пътува за фотоси. „ Имах толкоз брилянтна майка и баща и страхотни сътрудници със свои лични деца, и всички те бяха доста наясно по какъв начин може да се отрази ", споделя Ронан пред Гардиън.

Тъй като няма братя и сестри, като дребна обича да прекарва доста време в личния си свят. „ Всяко дете го прави, само че аз прекарвах повече време сама. За мен беше обикновено да се преструвам, че съм в сцена и го върша от самото начало ".

Нейният ранен триумф обаче има друга страна. "Никога не съм се чувствала млада ", споделя Ронан пред Воуг. Колегите ѝ я дефинират като рационална, а ирландският публицист Колъм Тойбин споделя, че е „ има остарял разум, остаряла душа “.

Но тя вижда това като проблем. "Разбира се, когато си младеж, искаш да принадлежиш към нещо. За мен това беше на снимачна площадка, тъй че работих доста. "

Актрисата напуща учебно заведение след триумфа на кино лентата "Изкупление ", за който получава първата си номинация за Оскар. Той е по едноименния разказ на Иън Макюън, а Ронан си партнира с Кийра Найтли и Бенедикт Къмбърбач.

През 2015 година играе основна роля в "Бруклин “ на Джон Кроули, основан на романа на Колм Тойбин, а две години по-късно печели „ Златен глобус “ за присъединяване си в „ Лейди Бърд “ на Грета Гервиг. Някои от по-значителните ѝ функции през последните години са в "На плажа Чезъл “, също по разказ на Макюън, "Малки дами " по класическия едноименен разказ и "Френският диспечер " на Уес Андерсън.

Личният живот на актрисата дава отговор изцяло на имиджа ѝ. Той е предпазлив, балансиран, зрял. В свободното си време Ронан избира да готви, да посещава концерти онлайн, да върви на кино и да се връща в дребното градче край Дъблин, където живее.

Тя не употребява обществени мрежи и не чете ревюта на филмите си. Не се поддава и на холивудските стандарти за външния тип на една актриса. Често употребява гласа си в поддръжка на обществени дела. Преди референдума, който доведжда до анулацията на възбраната за аборти в Ирландия, Ронан се появява във видео в поддръжка на акцията за репродуктивни права. „ Идеята, че може който и да е да има думата над (собственото ти тяло) е странна. “

Въпреки че знае по какъв начин да ги оползотворява, късите промеждутъци сред работните планове не постоянно са най-приятното време за нея. Когато завърши фотоси, Ронан споделя, че се връща към едно "меланхолично положение “, в което претърпява раздялата с общността на филмовия екип. Това „ в никакъв случай не се преодолява изцяло “, споделя тя. "Просто се учиш да се справяш с него. "

За нея киното е интимно прекарване, а камерата е нещото, което се е задържало най-дълго в живота ѝ. „ Има нещо прелестно в това да работиш нещо, което е част от теб “, споделя тя, „ тъй като можете да му дадеш всичко, което имаш. И то ти връща толкоз доста. Ставаш по-добър човек. ”
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР