Нейков обещал да й помогне да се дипломира, но в

...
Нейков обещал да й помогне да се дипломира, но в
Коментари Харесай

Работата Стана Много Дебела! Изплуваха Шокиращи Разкрития За Убития В Пловдив Доцент!

Нейков заречен да й помогне да се дипломира, само че в подмяна на това изискал някои услуги. Според обвиняването доцентът е изискал и пари, с цел да помогне.

До къде тъкмо са стигнали връзките сред двамата е обект на следствието, което сега продължава, само че, съгласно прокурора, двамата са имали по-специални връзки.

Съпругът на " безконечната " студентка обаче схванал за случилото се и буен. С помощта на жена си, той най-вероятно е решил да заложи капан на преподавателя и да му даде урок. Тя го поканила на среща отвън града, покрай Спортната зала до Оризари. Той отишъл, само че минути по-късно на мястото дошъл и брачният партньор, въоръжен с бухалка. Нахвърлил се върху него и безусловно го смлял от пердах. След това го натоварили на колата и го откарали до Военна болница, където бил паркиран автомобилът на Нейков - " Фолксваген Голф ".

Защо са върнали бездиханното тяло на възрастния мъж в града на този стадий не излиза наяве. Със сигурност обаче никой от тях не е потърсил помощ от близката болница. Извадили тялото от колата, хвърлили го на тротоара и избягали.

Двамата са арестувани през днешния ден сутринта, като след разпита дамата е освободена. 42-годишният й брачен партньор е арестуван за 72 часа с разпореждане на прокуратурата. Срещу него е повдигнато работно обвиняване по чл 115 от Наказателен кодекс за причиняване на гибел. Наказанието е от 10 до 20 години.

Междувременно от университета в Пловдив оповестиха, че професорът не бил техен кадър - нито на щат, нито хоноруван. Най-вероятно Нейков към този момент е пенсионер и това автоматизирано го изключва от сегашния състав на висшето образователно заведение, в което е преподавал преди време.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР